Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałem że tak będzie dobrze a i tak tęsknię quwa mać!

Polecane posty

Gość gość
Tylko niby w jaki sposób robiłeś z siebie idiotę, skoro wcześnie twierdziłeś, że nic nie robiłeś? No zakręcony jesteś.

Gość gość
jeśli jeszcze jesteś to taka moja rada porozmawiaj z nią, nie podejmuj decyzji za nią, że tak jak postanowiłeś jest lepiej. Za mnie ktoś tak zdecydował właśnie

Gość gość
kazdy za kims teskni

Gość gość
może, ona coś się domyślała, przecież kobiety takie coś wyczuwają, zawsze jest ,,jakaś chemia,, ale okoliczności są jakie są tak myślę

Gość gość
Eh chlopaki -:) tak po moich przemysleniach .....a mam juz swoje latka 37 -:) to spostrzegam, iz wy zawsze pozniej tesknicie , odzywacie sie po paru latach bo myslicie, ze mozecie cos naprawic. Nie doceniacie tego co macie i zalujecie. Jeden moj byly po 3 latach sie odezwal bo myslal,ze go dalej kocham i bez niego sobie zycia nie uloze -:)

Gość gość
przy mnie sie niektórzy robili czerwoni ale ja muszę słyszeć. Trudno mi uwierzyć że ktoś mnie lubi bo nie miałam nigdy nikogo. Ani koleżanek ani chłopaka. Niby gdzieś byli ale traktowali mnie jak głupka i mieli dużo racji choć ja też miałam jej dużo.

Gość gość
Autor jak widać typowy męski egoista. Założył temat poużalał się nad sobą , wybrał swoje dobro, lecz jak widać z tego co pisze nie bardzo wie czego chce. Dlaczego tak sądzę, otóż nie przedstawił najważniejszego. Zadrwił cynicznie jak przystało na mistrza.

Gość gość
Po pierwsze, ska wiesz że zagląda na kafe? Po drugie dlaczego uważasz że to co robisz jest dla dobra 4 osob? Nie wiesz co jest dla niej dobre skoro z nią nie jestes.Ona sama zadecyduje, nie Ty za nia. Po trzecie, dlaczego uważasz że zrobiłeś z siebie debila??

Gość gość
Masz chociaż z nią jakiś kontakt?

Gość gość
Nie wiesz co jest dla niej dobre. To tylko Twoje gdybanie, jeżeli jesteście dorosłymi ludzmi ( zdradzisz ile macie lat? 20, 30, 40?) to pozwól jej zadecydować samej o swoim losie. Piszesz ze chciała kontaktu - czyli jednak jakiś macie, ale Ty go pewnie zawaliłeś więc się nie dziw że jest obrażona. Uznałeś że tak będzie lepiej, ale o tym pewnie nie wiedziała i pomyślała że ją spławiłeś, nie ważne czy są to relacje damsko0męskie czy kumpel-kumpela , doajesz komuś do zrozumienia że ma się odpierdolić a to jest niczym zrównanie z błotem. Często się widujecie? możesz z nia porozmawiać a raczej musisz. Ty zrób co możesz, wykorzystaj swoje możliwości - bo Ci zależy a życie masz jedno, resztę pozostaw jej. NIe zastanawiaj się co ona myśli bo nie wiesz tego. Jak nie masz takiej możliwość to rzeczywi scie napisz tego maila tak jak ktoś wyżej powiedział. Powodzenia życżę i więcej optymizmu :)

Gość gość
Hymm tak sobie czytam i czytam i dochodzę do wniosku że jesteś Macho a w środku miś :P Z jednej strony do dobrze bo widać masz jakieś uczucia a z drugiej hymm Wiem o czym mówisz bo akurat jestem w tej samej sytuacji miało być dobrze dla nas a jak wyszło hymm on kocha żone ja kocham męża ale tęskni sie za przyjacielem jak cholera Wiem że oboje jesteśmy w związkach ale człowiek czasem potrzebuje przyjaciela .

Gość gość
Kochasz tą dziewczynę ale jesteś w związku z inną która nie sprawia że jesteś szczęśliwy, a czy ona wie o tej drugiej? Taki związek rozleci się prędzej czy później, z biegiem czasu będzie coraz gorzej, z nieszczęśliwej miłości nie jesteś w stanie się wyleczyć. To rujnuje życie latami i sprowadza na dno, czasem jest nadzieja że jednak puściło ale niestety.Ja się męczę już kilka lat, na początku próbowałam z innymi-ale nie zabiłąm tego uczucia. Teraz jestem sama, nie potrafię inaczej. 3 latka zleciały. Zastanów się jak będzie lepiej i nie bądź p***a. Przed Tobą jeszcze wiele lat życia Twój wybór co z nimi zrobisz.

Gość iesp
On jest zonaty, ona mezatka. To nie taka sama sytuacja jak bycie z kims na zasadzie chlopak/dziewczyna. Dochodza dzieci, dorobek zycia, zobowiazania. W koncu komus tam obiecywalo sie ze na dobre i zle. Nie dla kazdego to tylko takie sobie "pie.przenie" pod publiczke. Czasem, niespodzianka! ludzie chca dotrzymac obietnic wbrew temu, ze glupie serce placze.

Gość gość
Npisał Ci że ma dzieci?? Nie wspomniał o nich.

Gość gość
No szkoda, ze numeru buta jeszcze nie podal! Poza tym... Kurcze, za duzo czytam tej kafe, :-D zeby sie nie skapnac, kim jest autor. Szarpie sie troche facet, ale szacun za to pier.dzie.lone poczucie odpowiedzialnosci i rozsadek.

Gość gość
A kim jest autor?

Gość gość
Czy to jest ten kuba z tematu ,,jak dać jej do zrozumienia" i wzdycha do dziewczyny ktora ma imie na taka sama spolgloske jak on?

Gość gość
Facetem z Problemem :-D

Gość gość
dobrze trafilam z imieniem? temat jak dac jej do zrozumienia jest twoj?masz 21 lat?

Gość gość
Macie dzieci ?? Ty i ta Twoja wybranka?

Gość gość
Przeczytajcie wczorajsze wpisy. Facet ma juz troche lat na koncie.

Gość gość
To raczej nie Jakub i Joanna bo oni nie mają żony i męża :D.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
haaaaalo autorze

Gość gość
To w końcu nic nie zrobiłeś czy zrobiłeś z siebie debila? Nie za bardzo rozumiem Twoich myśli. Możesz sprostować?

Gość gość
konkluzja jest taka,ze to egoista, mam nadzieje,ze tej dziewczynie juz przeszło uczucie do ciebie i ma cie w d***e. gówniarz

Gość gość
A ja tam go rozumiem. Tyle, ze pewnie mam tyle lat co on i wiem, ze zycie sie moze poplatac dokladnie.

Gość gość
jak ją poznał jak oboje byli w małżeństwach to dobrze zrobił. natomiast jeśli przed to jest idiotą

Gość gość
To jestesciw w końcu małżeństwem czy nie? Bo jak nie to osoba wyżej ma rację bo się meczysz ze ja pierdole no chyba pisałeś jeszcze w innym wątku? I nic z tym nie robisz.

Gość gość
też mam nadzieję że o mnie zapomniała lub szybko zapomni...