Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się męża?

Polecane posty

Gość gość

Chcę mu zrobić niespodziankę - ot tak, po prostu bo go kocham. I muszę się go pozbyć w sobotę z domu. Jak to zrobić? On w weekendy uwielbia spędzać czas w fotelu, albo na kanapie przed tv. Z racji długiego weekendu dziecko nie będzie miało zajęć sportowych, więc prośba żeby je zawiózł na zajęcia odpada... Jak ruszyć takiego chłopa? Znajomi nie pomogą, bo w sumie ma 2 kumpli, z którymi utrzymuje kontakt - ale jeden w weekend pracuje, a drugi jest od wczoraj w Grecji na wakacjach z żoną i dzieciakami. I nie mam pomysłu jak się go pozbyć?

Gość gość
Tutuł powalający, nie ma co :P Wyślij Go po zakupy, ale takie "nietypowe", żeby dłużej mu zeszło :)

Gość gość
Pomóżcie proszę 🌼

Gość gość
kupi bilety do kina dla męża i dziecka, a sama powiedz że masz trochę prac domowych, które chciałabyś wykonać akurat w tym czasie

Gość gość
Od razu się kapnie, że coś kombinuję, bo on na ogół jest od noszenia zakupów, ja latam po sklepie on czeka spacerując po okolicy - nie znosi chodzenia po sklepach. To naprawdę trudny typ. Jak na złość teściowa wyjechała do sanatorium, bo tak ściągnęłaby go do siebie pod pretekstem naprawy zepsutego kranu... A tak wszystko jak na złość się ułożyło.

Gość gość
Fajny pomysł z tym kinem, ale on nie uwierzy, że ja do kina nie chcę iść :O Od miesiąca mu marudziłam, że chcę iść na jakiś film... Poza tym porządki domowe to jego sprawa, ja gotuję.

Gość gość
to znajdź film taki, który ma ochotę zobaczyć dziecko, a Ty niekoniecznie i w takim razie wymyśl sobie jakieś inne pilne zajęcie zamiast porządków- robienie ogórków, powideł, układanie w szafie....

Gość gość
A na długo musisz się go pozbyć?

Gość gość
No tak ze 3-4 godziny. Ja uwielbiam filmy animowane i on o tym wie :)

Gość gość
no to wyślij go z dzieckiem do centrum rozrywki pod pretekstem zrobienia sobie domowego spa

Gość gość
Oj długo... Bo myślałam, żebyś zasymulowała że cię coś boli i wysłała do apteki, ale na tak długo to nie wiem, gdzie możesz go wyrzucić :P

Gość gość
To mi zaproponuje, że zostanie, żeby mi umyć plecy i przynieść zimnego szampana do wanny - już tak parę razy było :)

Gość gość
A musisz na tak długo go wywalać? Coś ty wymyśliła? Chcesz mu pokój fiszkami wykleić, czy co? :P

Gość gość
skoro żadna z rad nie jest odpowiednia, to proponuję kupić tabletki nasenne i uśpić go na te 4 godziny

Gość gość
Wjedź mu autem w hydrant, to spędzi trochę czasu na szukaniu blacharza :P tylko nie wiem, czy się ucieszy z niespodzianki wtedy :]

Gość gość
A CO TO ZA NIESPODZIANKA,

Gość gość
Oj rady są super - tylko mój mąż to wyjątkowy domator... Myślałam o tym aby poprosić sąsiadkę aby pojechała pod miasto i zadzwoniła do nas, że samochód się zepsuł, tylko co jak on tam pojedzie i okaże się, że auto sprawne? No ja wymyśliłam romantyczną kolację, po dziecko przyjdzie opiekunka, a ja chciałam w tym czasie jak go nie będzie coś upichcić, zrobić się - wpadnie koleżanka zrobi mi fajną fryzurę i make up, no i przygotować odpowiednio sypialnię :) Ni wielkiego, ale jak będzie to się raczej zdziwi, że w łóżku pojawią się kwiaty, kadzidełka i kilka gadżetów, a ja wskoczę w szpilki, gorset i mini w pełnym makijażu...

Gość gość
To ty potrzebujesz 3 godzin żeby się umalować i zapalić kilka świeczek? To ci powiem, że Twój mąż będzie po 3 godzinach popierdalania po centrum handlowym, albo po innych aktywnościach jakie mu wymyślisz tak zmęczony i wkurzony, żeś go tak wyrolowała, że z dobrej atmosfery nici. Ja na jego miejscu bym się tylko zirytowała.

Gość gość
nie chcę zapalać kilku świeczek, tylko przystroić sypialnię. A pełny make - up i zrobienie fryzury przez fryzjerkę też trochę czasu zajmą. Jakbym zrezygnowała z domowego jedzenia tylko coś bym zamówiła, to będzie jakąś godzinę szybciej.

Gość gość
No jak tam chcesz, ale jak znam życie to i tak się poczochrasz ;)

Gość gość
Jeżeli twój facet to nie gej, czy inny zboczeniec, to fryzurkę sobie daruj - i tak jak gość wyżej zauważysz, po godzinie nic z niej nie zostanie i dekorację sypialni też sobie daruj - nie znam normalnego faceta, którego kręcą świeczuszki i kadzidełka. Żarcie dobre zrób, to doceni. Potem wypraw dziecko, weź szapmana czy inne wino, napuść wody do wanny i dobrze się bawcie. Ty też będziesz lepiej się czuła jak nie spędzisz 3 godzin na przygotowaniach i kombinacjach w stresie że mąż za chwilę wpadnie.

Gość gość
No na pewno, ale jego mina jak otworzy drzwi, a ja odstrzelona mu otworzę - będzie bezcenna :) Różnych już cudów próbowałam - kolacja w parku, czy na plaży, ale w domu nic nigdy fajnego nie zorganizowałam. On uwielbia takie niespodzianki, sam robi takie, że rezerwuje weekend w hotelu i jedziemy miło spędzić czas. Przeglądam właśnie portal Urzędu Miasta i szukam jakichś rozgrywek, ale jak na złość w ten weekend nic nie ma :( Mogłam się namyślić w maju jak były mecze koszykówki, to latał z młodym i go prawie cały dzień nie było :) Kurcze a kupiłam taki fajny gorset...

Gość gość
a czy jedne z jego znajomych, ten na wakacjach nie może poprosić o jakąś przysługę? Albo jakas koleżanka poprosić o zawiezienie gdzieś?

Gość gość
Chyba mam :) Powiem mu, że umówiłam się z koleżankami do kina i do knajpy - bo on mnie nie chciał zabrać. Jedzenie zamówię na wynos, kumpela przyjedzie i mnie pomaluje, zrobi fryzurę, ale napijemy się winka i poproszę, żeby w związku z tym odwiózł ją do domu :) A w tym czasie przygotuję sypialnię, jedzonko z kateringu zamówię, przez neta w trakcie malowania :) W takiej sytuacji wystarczy mi te 40 minut jak go nie będzie :) Co myślicie?

Gość gość
Dzięki za pomysł o zawiezieniu kolezanki :)