Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opis na GG dotyczy faceta. Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Olal mnie pewien facet, tzn przestał się z dnia na dzień odzywać ok tydzień temu, jaki opis sobie ustawić żeby wiedział że nie będę czekać juz na niego? Coś w stylu - " W miarę czekania przestaje się czekać" Dodam że nie byliśmy w związku oficjalnie ale spotkaliśmy się od marca i wszystko do tego zmierzylo. A może to tylko mi się wydawało ze tak jest. Wiem ze może to głupie ale chciałabym żeby wiedział że jestem wkurzona ze potraktował mnie jak jakaś pannę do towarzystwa. Będę wdzięczna z pomoc

Gość gość
A ile masz lat? Bo takie zachowanie jest na miare 15 latki. Daj sobie spokoj z taka dziecinada, jeszcze sie zasmieje pod nosem z tego

Gość gość
Mam 25lat. Wiem ze to głupie ale nie będę przecież pisać do niego po tym jak mnie Olal. Nie chce wyjść na despratke. W dodatku czuje się okropnie bo dałam mu się wykorzystać

Gość gość
No to jak wiesz, ze to glupie to po chcesz jeszcze sie osmieszac jak jakas gowniara. Czujesz zlosc i mialabys ochote mu to wykrzyczec ale mowie Ci szczerze oszczedz sobie tego opisu.

Gość gość
Przecież dając taki opis pokazujesz, że ci zależy. Traci desperacja. Kobieta z klasa olalaby temat i tyle. A jak już koniecznie musisz bawić się w te debilne opisy to daj coś w stylu "weekend w górach - nie mogę się doczekać" czy coś w ten desen, by pomyślał, że masz go w dupie i świetnie bawisz się bez niego.

Gość gość
Może masz rację, ale jestem tak wkurzona na niego ze nie mogę się skupić na niczym innym. W dodatku się dowiedziałam ze on już bajeruje inne laski

Gość gość
Olej to, mowie ci. Taki opis to dziecinada i faktycznie traca desperacja

Gość gość
No może faktycznie to dziecinada. Nie wiem tylko jak o tym zapomnieć bo dręczy mnie to od tygodnia, a najbardziej mnie wkurza ze z nim spałam i wyszło na to ze mu chodziło tyko o to żeby mnie bzyknac a ja myślałam że między nami już coś poważnego jest

Gość gość
Gnojek i tyle. Olej, z czasem ci przejdzie

Gość gość
Wiem ze kiedyś przejdzie ale w tej chwili czuje złość i rozczarowanie, a on się bawi w najlepsze. Straciłam na niego pól roku a on mnie olal z dnia na dzień. I już szuka nowej zdobyczy. A wcześniej byłam w długim związku i facet też okazał się gnojkiem. Faceci są beznadziejni