Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do którego tygodnia czy mca powadziłyscie auto

Polecane posty

Gość gość

jak w pytaniu. chodzi mi o dłuzsze trasy, kilkadziesiat km

Gość gość
Do 9 miesiąca

Gość gość
praktycznie do końca ciąży..dwa tygodnie przed porodem położyli mnie do szpitala, wtedy z oczywistych względów przestałam prowadzić auto...

Gość gość
5 dni przed porodem jeszcze sama pojechałam do innego miasta 50 km... ale miałam walizkę w bagażniku już od 9 m-ca ciąży wąziłam ją ze sobą ;)

Gość gość
do 9 mies. a czemu pytsz? masz jakies przeciwwskazania? czy ty z tych ksiezniczek, co pdlogi nie umyją i butow nie zalozą?

Gość Jedynaczka4
Jestem w ósmym miesiącu ciąży, prowadzę samochód.W domu sprzątam i wszystko robię.Noszę klapki więc z butami też nie mam problemu.

Gość gość
A to teraz to już nawet prowadzenie samochodu to zbytni wysiłek dla ciężarnej? Jestem w 40 tygodniu ciąży i nadal prowadzę samochód. I nie mam zamiaru z tego rezygnować. Nie boję się że urodzę podczas jazdy. No bez przesady.

Gość gość
Ja nie prowadzilam bo mialam rwe kulszowa i nie bylo opcji kregoslup ledwo do lazienki pozwalal dojsc. Zlapalo mnie to w 6 miesiacu ciazy

Gość gość
KKoleżanka na porodowke sie sama zawiozla :-) a ty jezdzij tyle ile dasz rade chyba ze lemarz widzi przeciwskazania.

Gość gość
Ja przestałam jakieś 3 tyg przed porodem. Miałam już problem żeby zmiescic się z brzuchem (a fotel muszę mieć blisko bo jestem niska).