Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOICIE SIE ZE BEDZIE WOJNA?

Polecane posty

Gość gość

CZYTAM ARTYkuly i mam wrazenie ze to coraz blizej :(:( co siędzieje?? czy nasze serwisy informacyjne "sciemniają" czy jest naprawdętak zle?

Gość gość
Moim zdaniem nie będzie. Jednak patrząc na to co dzieje się na Ukrainie w Iraku Somalii serce mi peka z żalu, ludzie jak można być tak okrutnym. Każde zamordowane dziecko, kobieta mężczyzna jest dla kogoś sensem życia, jak można się tak bestialsko zachowywać. Ludzie wybiją się nawzajem i tak zakończy się nasz etap na tej planecie.

Gość gość
wiesz co, a ja powoli zaczynam się zastanawiać czy nie idzie koniec świata.... Apokalipsa wyraźnie mówi, że życie na ziemi zakończy się kiedy na nasz świat zostanie zesłana plaga - słyszycie dzisiaj o eboli ? która atakuje cały świat powoli a ludzie giną jak mrówki ? Kolejna przesłanka to wojna, gdzie człowiek będzie wrogiem człowieka, to też się dzieje... myślę, że za dużo jest zła na świecie i Bóg ma już dość. Myślę, że możemy się szykować na koniec i mówię to poważnie.

Gość gość
nie chce umierac :(

Gość gość
Ebola to akurat "zemsta" 3świata za ignorancje biedy i śmierci która od lat dziesiątkuje Afryke. Ludzie w Ameryce północnej Europie bagatelizowali smierć kolejnych ludzi tam, a to z głodu a to z braku dostępu do czystej wody, i tak przyjdzie nam zapłacić za to. Poza kolorem skóry nic nas nie rózni, trzeba było reagować wcześniej a nie twierdzić ze co sekundę umiera tam dziecko bo to selekcja naturalna za X lat tak może być u nas...

Gość gość
Przepowiednia apokalipsy : - najpierw będą wielkie burze, trąby powietrzne, trzęsienia ziemi - wielkie grady i błyskawice (pomieszane z krwią- myślę, że można to interpretować tak, że wtedy będą pierwsze ofiary) - następnie będą wielkie pożary - potem wielka góra płonąca zostanie wrzucona w morze i wyginie część zwierząt (może chodzi o jakąś lawę?) - następnie z nieba spadnie wielka gwiazda płonąca(o nazwie piołun), to zapewne meteoryt, który zasieje kolejne zniszczenia -następnie zrobi się ciemno i nie będzie można odróżnić dnia od nocy -następnie na ludzi bez znaku Boga na czole spadnie szarańcza, która ich nie zabije ale sprawi wielkie katusze (tutaj mowa o pladze, chorobie która jednych w konsekwencji zabije, a innych nie) - następnie jest wojna - KONIEC ŚWIATA

w przededniu II WŚ ludzie też nie wierzyli, że będzie wojna ;)

Gość gość
Ci od Apokalipsy : a dawniej to nie było katastrof naturalnych ani wojen ?\ dns zzgadzam się z Tobą.

Gość gość
Ja sie boje :( chcialam zajsc w ciaze ale chyba na razie sie wstrzymam z ta decyzja

Gość gość
a ja jestem w ciazy, w 12tygodniu i jestem przerazona!!!!! nie wiem jak to bedzie, gdzie i jak urodze i co bedzie z moim dzieckiem!!!!

Gość gość
Nie bałabym się gdyby normalny rzad nami rzadzil :(:( niestety tak nie jest, prowokuja,szczują a jak faktycznie cos rozpeta się to pierwsi uciekną samolotem do usa czy izraela. Ehhh a my zostaniemy,granice pozamykaja i będą nas wyzynac w imie czego ?- naszych polityków ?

Gość gość
Aaaaa i nie liczcie ze ktoś nam pomoże zostaniemy sami wyzynani jak ci w Somalii, czy na Bałkanach tam tez tylko swiat się przyglądał :( chory swiat ...

Gość gość
Niestety zwykly Polak jako szary zjadacz chleba nie wiele moze. A wlasciwie to o co toczy sie konflikt na ukrainie ? Rosja zajela Krym, wiec czego dalej chce na Ukrainie.

Gość gość
no wlasnie, podbijam

Gość gość
boję się. panicznie się boję. mam dwójkę dzieci - 3 latka i 6 m-cy. nie wypbrazam sobie ze ktosmoglby im zrobic krzywdę:( bardzo się boję, nie ma ostatnio dnia ze o tym nie myślę :(

Gość gość
ja też się boje. jeszcze pod koniec miesiąca wracam z córką z migracji po kilku latach i zastanawiam się czy na pewno wracać

Gość gość
A w Iraku fundamentaliści już teraz w tym momencie mordują ludzi, giną tam malutkie dzieci w bestialski sposób. Cały świat milczy, zamilknie tak samo gdy rozpeta się wojna w Europie wschodniej. Mileczenie to przyzwolenie na czynienie zła. Patrzac na doniesienia z bliskiego wschodu jestem pewna że nienawiść człowieka do drugiego człowieka to największy problem ludzkości.

Gość gość
myslicie ze jest sens wziąć wielki kredyt i kupic cos w ameryce i stąd uciekac??? czy z takimi decyzjami się wstrzymac?

Gość gość
ostatnio nie myślę o niczym innym :( ta mysl zatruwa mi zycie, nie mogę normalnie funkcjonowAC, TAK BARDZO SIĘBOJĘ:(

Gość gość
USA oraz UE wtrącała się do sytuacji na bliskim wschodzie a teraz co- uciekli, pozostawiając niewinnych na rzeż. Czy inaczej będzie z nami w razie czego, jakoś nie bardzo w to wierze. A dlaczego Kościół milczy? Dokonywany jest holocaust na chrześcijanach a ja nie mogę znaleźć ani 1 odniesienia Watykanu do obecnej sytuacji, jak to możliwe?

Gość gość
Wojna bedzie w wasze bachory beda miesem armatnim, hahahahaha.

Gość gość
11.40 staraczko idź mierzyć tempkę i sprawdź śluzik :o

Gość gość
Mam to samo co wy , tez sie bardzo boje . Mam dwoje malutkich jesczze dzieci. W razie czego zosatje sama bo meza wzieliby do wojska :[

Gość gość
ja dzisiaj ogladam wiadomosci mowa byla o tym ze ruscy powiedzieli ze Polska i kraje bałtyckie znikną z powierzchni ziemi

Gość gość
Powinna byc wojna bo wasze bachory sa zbyt uciazliwe. Jak bylaby wojna to te wasze gnoje by glodowaly i mozna by je bezkarnie lac w glupie ryje :D Nikogo nie obchodza wasze szczenieta :D zrozumcie to w koncu. Niech zdychaja.

Gość gość
boję się, bardzo się boję :( juz nie funkcjonuję normalnie, tylko o tym myślę, ryczę bez przerwy