Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z tą dziewczyną tylko dlatego że inna mi się nie mogła trafić

Polecane posty

Gość gość

W ciągu tych dwóch lat co sam byłem . Z wyglądu taka przeciętna mimo że się z nią dogaduje i wgl ....Ale czy będę długo szczęśliwy z tą osobą

Gość gość
Sam sobie robisz na zlosc... Myślisz, że nie zasługujesz na ładną?

Gość gość
A ona wie o tym, że jesteś z nią z braku laku?

Gość gość
No nie wiem że dlatego z nią jestem . A myślę że nie za bardzo mam szanse na ładną tak szczerze

Gość gość
Jesteś dupkiem, bo krzywdzisz tą dziewczynę będąc z nią z braku laku :P A ona pewnie wpatrzona w Ciebie jak w obrazek, a Ty nią się bawisz :P

Gość gość
Ni co mam zrobić zerwać jak by nigdy nic . I tak mi się ładna nie trafi skoro przez dwa lata nie trafiła . Cyba że bym był albo bardzo bogaty albo przystojny jak model a to nie realne

Gość gość
A bądź sobie tym dupkiem :P Żal mi tylko tej biednej dziewczyny co ją krzywdzisz :P Mam nadzieję, że kiedyś zrobi się na bóstwo, zmieni się trochę i kopnie Ciebie w tyłek za to, że ją krzywdziłeś :P Bo na to zasługujesz :P

Gość gość
Boże co za bezduszny dupek z Ciebie !!!! Bawisz się uczuciami tamtej, bo na pewno jej nie kochasz. Nie ma nic gorszego niż bycie z kimś z braku laku :O

Gość gość
Odezwali się ludzie Honory za trzy grosze . To lepiej żebym sam był bez końca co albo czekał jeszcze ze dwa lata . Gówniarze młodsi ode mnie już żonaci albo dzieci mają

Gość gość
Przeciętni faceci mają ładne a ty nie możesz mieć?

Gość gość
Ile Ty masz lat, że się jak jakiś gówniarz zachowujesz?

Gość gość
wiem że nie takie paszczury i mają ładną . A co do mnie to Może i mógłbym ale mam pewien kompleks - chodzi o to że nie jestem wygadany za bardzo i ciężko mi się przebić w towarzystwie

Gość programista Java
Dziwi mnie to że tyle osób widz się na mieście z tzw drugą połową a tyle osób narzeka że nikogo nie ma

Gość gość
Współczuję dziewczynie tej. Ona pewnie się w Tobie zakochała, a Ty zapewne jak znajdziesz lepszą to tą zostawisz i nie będziesz wtedy patrzył na to, że ona była wtedy, gdy innych nie było :/ Że trwała przy Tobie i pewnie Ciebie wspiera, ale wy faceci i tak tego nie potraficie docenić :P

Gość gość
Dziewczyna to nie jest matka czy kumpel, to ma być trofeum. Zadbaj o siebie, załóż lepsze ciuchy i startuj do ładnych. Któraś cię zechce bo niektóre mają kompleksy i będę się cieszyć, że ktoś zwrócił na nie uwagę.

nie widzę w tym nic złego, to Twoja prywatna sprawa dlaczego z kimś jesteś;) jak z pracą, możesz pracować w jednym miejscu i szukać gdzie indziej w tym samym czasie.

Gość gość
Weź chociaż okaż jej wdzięczność za to, że ona Ciebie chciała. Mam nadzieję, że jesteś miły dla niej itp. Adoruj ją i bardziej się staraj to wtedy ona może dużo w sobie zmienić, bo miłość dodaje skrzydeł i z takiej przeciętnej może stać się super laską i to tylko Twoja super laską :P

Gość gość
Jeśli jesteś z nią z braku laku to przynajmniej postaraj się jej wynagrodzić to, ze jej nie kochasz, a może ona wtedy zmieni coś w sobie, aby bardziej podobać się Tobie :)

Gość gość
ogarnij się i rzuć ją, im szybciej tym lepiej nie bądź egoistą, szkoda dziewczyny