Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przed chwilą byłam w restauracji i zdjałam pyszną kolację

Polecane posty

Gość gość

Zjadłam lasagne ze szpinakiem i serem feta, z sosem pomidorowym i beszamelem, zapiekaną z serem żółtym. Popiłam to wodą z cytryną i miętą. Na deser zjadłam ciasto marchewkowe z kremem mascarpone i wypiłam mleczny koktajl truskawkowy :) Było pysznie

Gość gość
Czuje, że mam jeszcze miejsce na prosiaka który został mi ze śniadania :) Zaraz sobie zjem :)

Gość gość
A ja nie mogę truskawek :(

Gość gość
Na prawde widze ze fajna kolacja. Ja dzisiaj na kolacje miałem pyszne ruskie pierogi:-))

Gość Ewa333333
no fajna kolacja a zjadłam pomidorka z mozzarellą i bazylią i też jestem happy :)

Gość gość
A ja na kolację zjadłam pizze a to jej składniki: sos, ser, filet z kurczaka, tuńczyk, cebula, czosnek, pieczarki, kukurydza, oliwki zielone, a na deser piwko z sokiem z malin. Smacznego ;)

Gość gość
witam czlowieka z klasa czasem po pracy biore na wynos do domu danie z jakiegos baru i juz mi to zbrzydlo, te kasjerki tam sa takie niemile, paskudne, nie potrafia wlasciwie traktowac klienta przyzwyczajony do spotkan biznesowych z ludzmi z wyzszych sfer oraz do kelnerow z drogich restauracji, nie moge sie odnalezc w sytuacji gdy jakas kasjerka w barze ze schabowym jest wulgarna, niewychowana lub chamska od razu chce stamtad wyjsc, bo pouczanie takich osob nic nie daje

Gość gość
gość dziś to co jaką ku....e tam chodzisz ????????

lazania to płat ciasta jak kluski, do tego jest sos jak keczup/koncentrat - pomidorowy z mięsem mielonym, to tego żółty ser i polane sosem takim śmietanowo-serowym to w sumie proste danie i całkiem polskie smaki, tylko tak brzmi "wyjściowo"