Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna zrobiła loda po miesiacu znajomości i 6 randkach.

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myśleć? Z własnej inicjatywy zaprosiła do siebie, poszliśmy na spacer a potem ja zaproponowałem wino. Na łóżku pieszczoty a po pewnym czasie pytanie i zjazd na rozporek -"chcesz?" Robiła to dość profesjonalnie z połykiem, nawet się nie zająknęła gdy doszedłem. Nie chciała żebym się odwdzięczył, tyle jej wystarczyło. Nie jestem już z nią ale co myślicie o takiej dziewczynie?

Gość gość
no co chciała to ma

Gość gość
polecam psychiatryk ,najblizszy ośrodek w promieniu 1KM ! zreszta tam nic nie masz :D

Gość gość
a to nie ty ten który rzuca sie na kobiety na klatkach schodowych !meska dz!

Gość gość
szczerze mnie po niej od razu przeszła na ochota na jakikolwiek zwiazek, dziewczyna z bogatej rodziny, 22 lata , studia medyczne a ona obciąga mi na sofie w mieszkaniu.

Gość gość
w trackei znajomości poznałem starą panne w wieku mojej matki, oraz panienkę 14 letnią z oazy z którą ,po drodze było kilku innych, jestem nieodpowiedzialnym idiota z [problemami umysłu,polecacie mi psychiatryk ?co o mnie sadzicie

Gość gość
idz sie umyj chłopie i doprowadz siebie do wygladu faceta a nie cioty

Gość gość
To po co się godziłeś? Taki łatwy jesteś?

Gość gość
Życie uczuciowedziewczyna zrobiła loda po miesiacu znajomości i 6 randkach. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat dziewczyna zrobiła loda po miesiacu znajomości i 6 randkach. Dodaj do ulubionych gość dziś Co o tym myśleć? Z własnej inicjatywy zaprosiła do siebie, poszliśmy na spacer a potem ja zaproponowałem wino. Na łóżku pieszczoty a po pewnym czasie pytanie i zjazd na rozporek -"chcesz?" Robiła to dość profesjonalnie z połykiem, nawet się nie zająknęła gdy doszedłem. Nie chciała żebym się odwdzięczył, tyle jej wystarczyło. Nie jestem już z nią ale co myślicie o takiej dziewczynie? Zgłoś gość dziś szybki jeteś smiech.gif pewnie męska dzi**a gość dziś no co chciała to ma gość dziś polecam psychiatryk ,najblizszy ośrodek w promieniu 1KM ! zreszta tam nic nie masz smiech.gif gość dziś a to nie ty ten który rzuca sie na kobiety na klatkach schodowych !meska dz! gość dziś szczerze mnie po niej od razu przeszła na ochota na jakikolwiek zwiazek, dziewczyna z bogatej rodziny, 22 lata , studia medyczne a ona obciąga mi na sofie w mieszkaniu. gość dziś w trackei znajomości poznałem starą panne w wieku mojej matki, oraz panienkę 14 letnią z oazy z którą ,po drodze było kilku innych, jestem nieodpowiedzialnym idiota z [problemami umysłu,polecacie mi psychiatryk ?co o mnie sadzicie gość dziś idz sie umyj chłopie i doprowadz siebie do wygladu faceta a nie cioty INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Jak przetrwać wakacje w niepewnosci? Dlaczego byłe żony marnują życie swoim ex mężom!!!!!??? gość dziś To po co się godziłeś? Taki łatwy jesteś? zebys jeszcze wyglądał i sie zachowywał jak normalny :D frajerze

Gość gość
Super dziewczyna, pozazdrościć. Szkoda, że trafiła na takiego palanta, że to jeszcze rozkminia, zamiast mieć błogie wspomnienie.

Gość gość
myślimy że to prywatna sprawa między wami i źle to świadczy o mężczyźnie który bierze a później kpi z takiej kobiety :/

Gość gość
brak słow frajerze , za to co piszesz na forum , :D sorry , sorry , werry

Gość gość
szybka byla

Gość gość
No to morał z tej historii jest taki że dziewczyna była nimfomanką i obciągała każdemu... łacznie ponad 100 partnerów w życiu, nikt nie wie nawet. Zwykła d***** co mnie zaraziła syfem a przez cały zwiazek kłamała jak ajest świeta

Gość gość
miesiąc znajomości i 6 randek to musiałeś być bardzo zaangażowany,co można myśleć że nie masz szacunku do kobiet?

Gość gość
pewnie lubi to

Gość gość
moze chciala po prostu moze to lubi, nie wiem dlaczego od razu z tego powodu przekreslać zwiazek, myślisz ze to swiadczy o tym ze ona cie nie trkatuje poważnie? to dziewcyna przewaznie ma takie rozkminy a facet, chyba by sie cieszyl, z takiej sytuacji

Gość gość
6 randek przez miesiąc to mało? Nie rozumiem ostatniego wpisu?

Gość gość
moze jej sie podobales

Gość gość
ja bym nie zrobila

Gość gość
może lubiła może nie, ale po miesiacu zerwała ,wróciła do byłego faceta, byli ze sobą miesiac , potem wróciła do mnie a na końcu ja odkryłem że zdradziła mnie po powrocie z typem którego poznała w klubie

Gość gość
Kolejny prawiczek z zaburzeniami i problemami ze swoją seksualnością, zmyślający historyjki i pewnie marszczący sobie pod kołdrą. Żałosne.

Gość gość
fajnie że niektórzy oceniają mnie po tym że skorzystałem... a dlaczego nie miałem skorzystać skoro liczyłem że to ta jedyna, 25 lat na nia czekałem i sądziłem że to ta. A to co się potem okazało potwierdziło moje podejrzenia.

Gość gość
psychopata! :D ułomny chory człowiek! Zwykła męska d******,która brzydniu juz po mcu ,poniewaz ma rozdwojona jażń , widzi tylko swoimi oczyma ! :D głupiec bardzo chory człowiek! który ma za sobą kilka kobiet , człwoiek niestabilny emocjonalnie, wypaczony umysł ,dobrej!

Gość gość
superfaktycznie coz za psychopta, który wywleka życioe osobiste pod publikę! Dla mnie to zwykły gnojek , któremu nalezy pokazać dorge, ale ta droge musi mu wskazac sam przełozony , niestety człowiek z problemami , arogant który potrafi wykorzystać dobre serca , nastepnie na kolejny dzien udaje że nie zna tych które podały mu dłoń To jest gorzej niz psychoza, tego sie nie wyleczy, dzieku B.że tak sie stało ,szkod ami jednej osoby ! skoro taki osobnik tak czyni , to i seumienia tez nie ma Dobrej życze miłej nocy !

Gość gość
ten ostatni wpis to chyba raczej nie w tym dziale...

Fuj. Ja bym, żadnej "lodziary" nie ruszył. Nawet w sensie czysto koleżeńskiej znajomości... Lachociągi są zmorą naszych czasów!!!

Gość gość
więc skąd te ataki na mnie? miesiąc przede mną miała przelotną znajomosć z innym. Jakbym wtedy wiedział to w ogóle bym się z nią nie spotykał.

Gość gość
"przelotną" hahaha to i tak nie jest źle ja nie raz miałem na pierwszej randce seks ale jak robi loda na 6 to raczej wierna i spokojna to ona nie jest.

Gość gość
lodziara