Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robili wasi rodzice ??

Polecane posty

Gość gość

Krecicie sie jak gowno przed splukaniem - w kolko. Ja wyjechalam za ciezkiej komuny z PRL. Zeby oszczedzic moim przyszlym dzieciom goowna. Co robili wasi rodzice ? Spytajcie ich.

Gość gość
Mój stary ruchał twoja matke

Gość gość
nie zdazyl zlotko, moja matka cwiczyla brusa lee, dostal kopa w jaja i taki pokurcz sie urodzil jak ty

Gość gość
a pytanie zostaje :D

Gość gość
ale patologiczne nocne rozmowy polaczkówXD

Gość gość
pytanie zostaje czemu nie wyjechali w latach 80 - tych dawali wszystkim paszport.

Gość gość
komuna byla, kartki na zywnosc byly, syf malaria i trzymali sie Polski Ludowej ?

Gość gość
niech ci bedzie, mam 176 cm a co robila twoja matka w w komunie ? ssala kutasa s- becji ?

Gość gość
Miałaś układy to wyjechałaś I teraz ciągniesz benefity

Gość gość
czemu nie wyjechali w czasach kartkowych

Gość gość
bez ukladow sie wyjezdzalo, zwyczajna wycieczka do RFN, na trzy dni, kazdy mogl wyjechac

Gość gość
Pytanie dalej dlaczego wasi rodzice nie wyjechali. PZPR, komuna ich trzymala ?

Gość gość
Ja wyjechalam 30 lat temu za Jaruzela., zwyczajnie na wycieczke promowa. Mialam 20 lat. Moje dzieci sa tu urodzone, mowia po polsku, angielsku i niemiecku, Nie maja problemow. Dlatego sie dziwie co wasi rodzice robili.

Gość gość
no i co z tego ze 30 lat ? i co ? tak cudownie ci w tym szkopskim syfie? ja tutaj mam firme mala bo mala ale jest dziala juz od 99 roku i jak tylko moge i kiedy tylko moge to spieprzam stad ile sil w nogach ! jade wtedy kiedy musze czegos osobiscie dopilnowac a tak trzymam sie od tego kraju jak najdalej bo zycie tutaj to zmrnowane zycie pod kazdym wzgledem ! Moje dzieci uwazaja to samo ,dlatego jedno z nich studiuje juz w Polsce a drugie jest w gimnazjum rowniez w Polsce :)

Gość gość
Moja mama ciezko pracowala w fabryce, nie nalezala do zadnej partii. Do tego byla samotna matka bo moj "wspanialy" ojciec uciekl od odpowiedzialnosci. Wyjechac nie mogla nigdzie bo sie opiekowala tez swoja mama czyli moja babcia

Gość gość
Moi byli architektami. Niestety juz nie żyją...

Gość gość
nie wyjechalismy w latach 80-tych i to byl nasz najwiekszy blad zyciowy.Mielismy swoj interes ktory kwitl tak,ze zakupy robilo sie w Pewexie.Przyszedl czas i jedyne dziecko wyjechalo na studia i zostalo na zachodzie i my rowniez wyjechalismy na kilkanascie lat z Pl ,o kilkanascie lat za pozno.ZAZDROSZCZE tym co wyjechali w 80-tych latach