Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeaneta

Milczący Fin w moim domu

Polecane posty

Gość Jeaneta

Oficjalnie wypowiadam wojnę chłopakowi mojej córki. Moja Lidia wyjechała 2 lata temu na wymiane Erasmus do Finlandii. Wrocila z niej z miloscia, mysim chłopakiem o szarych oczach, miłośnikiem rockowych ballad z lat 80. I w sumie tyle o nim wiem. Aha, wiem jeszcze ze nazywa się Tuutti. Moja córka jest w nim zakochana, ponoc dogadują się całkiem niezle co jest dla mnie zupełnie nie do pojęcia, gdyż chłopak ten nic nie mówi! Milczący Fin wchodzi do kuchni bez żadnego gestu uprzejmości jak chociażby g**pie "Dzień dobry". Zimą odśnieża podjazd i porządkuje swoją szopę, latem wyjeżdża z Lidką w tropiki. Ona zupełnie do niego nie pasuje. Moja córka to mądra, przedsiebiorcza dziewczyna, przy nim marnuje cały swój potencjał. Dzisiaj Milczacy Fin wchodzi do kuchni by zrobić sobie Moją kawę (I oczywiście tylko sobie). Zagaduję go nagle: "Tuutti, chyba nie podoba ci się w Polsce." Słuchajcie co odpowiedział - Pierwszy raz!: "Polska jest super, jednak planujemy przeprowadzić się do Finlandii za kilka miesięcy." Jak zwykle. Krótko, pragmatycznie. Wziął kawę i wyszedł, zostawiając mnie samą z lodowatą pustką w głowie. On chce zabrać moją córeczkę, nie mogę pozwolić mu by zabrał ją ze sobą do tej krainy Milczących ludzi.

Gość gość
Czepiasz się babo pewnieś stara brzydka i w dodatku rozwodka, zgadłem? :P

Gość gość
A o czym ma z tobą gadać stara koorwo? Widać, że się wtracasz we wszystko

Gość gość
Oooo...facet w sam raz dla mnie. Nie pitoli i nie zużywa niepotrzebnie powietrza na pierdoły. Masz rące? Sama sobie zrób kawę. Co kraj to obyczaj, dlaczego niby Tobie ma usługiwać?

Gość gość
Finlandia to również kraj Muminków. Może poznają jakieś Filifionki, Mimble, Paszczaki i inne stworzonka Ja bym się tam cieszył; chociaż zima muminków jest trochę długa i smutna 🖐️

Gość pannamigotka1
boże jak zazdroszczę Twojej córce. Finowie są tacccy przystojni. Zawsze chciałam być z Finem.

Gość gość
Również zazdroszczę...Przejrzyj na oczy kobieto!!!!

Gość gość
Tacy sąFinowie kobieto... Mają swój świat, zazwyczaj introwertycy, nie mają polskich zwyczajów typu"dziendobry" "co u CIebie słychac"? tak tak nie mówią. Nie jest niewychowany, tylko tam panuje inna kultura, którą możesz odbierać jako nieuprzejmość.

Gość gość
Fińczycy, a nie Finowie, przygłupie.

Gość gość
Gość 15.03 otrzymujesz tutuł analfabety i totalnego debila roku! Gatulacje tępaku :D

Gość gość
A Ty kurwa oszołoma bez poczucia humoru, downie! :D :D

Gość gość
Wow ale zabłysnąłeś buahaha :D Niesamowite, jak bardzo trzeba żałosne mieć życie,żebt wyżywac się na innych :D Poprawiłeś/aś mi humor swoją marną próbą dowartościowania się hahaha, a teraz wypierrrdalaj w półobrotach 🖐️

Gość gość
Ha ha ha, widzę, że uderzyłam w czuły punkt. No nie moja wina, że lubisz się kompromitować, prymitywna suko. :D :D :D

Za kilka lat też dołączę do "Krainy milczących ludzi". :) Finlandia jest wspaniała. Daj im spokój, nie wtrącaj się.

Gość gość
Taaak, ośmieszaj się dalej, pokazując jak bardzo jesteś nikim w realu :) Ojej, biedactwo reaguje agresją :D Może bidulko cię pogłaskać po głowce, cio ? hahhahahaha :D

Gość gość
Cio???? Jajcio, gimbazo. Twoja stara tak do Ciebie mówi, podając kaszkę z mleczkiem?