Dinoolia 0 Napisano Sierpień 13, 2014 Hej wam, mam pytanie co do testow owu robie je ale dziwna sprawa bo mialam jedna kreske przy 2 tesie ale nie tak bardzo wyrazna ale byla i bylo ja normalnie widac przy 3 tescie to samo a przy 4 juz nic czy mialam juz owulacje czy nie czy nie przejmowac sie ta mniej wyrazna kreska :) dzieki z gory za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 14, 2014 odpowie mi ktos ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paolaaa Napisano Sierpień 15, 2014 Jakie testy dokladnie robilas? U mnie sytuacja wyglada tak, ze testy robię kilka dni przed spodziewaną owu, druga kteska pojawia się zawsze, ale jest albo minimalnie widoczna, albo słaba. W okolicach spodziewanej owulacji druga kreska robi sie wyrazniejsza, jest dosc ciemna, ale mimo wszystko jest trochę jaśniejsza od tej kontrolnej. Jest tak przez 3 dni, pozniej znowu wyglada wszystko jak przed owu. Traktuje te wyniki jako pozytywny test bo pokrywa sie ze sluzem, bolem jajnikow i wzrostem temp. Dlatego radze obserwowac takze inne objawy zeby interpretowac wyniki testow owu. Niektorym dziewczynom testy w ogole nie wychodza, a mają owulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 17, 2014 nie pamietam jakie to byly testy bo sotawilam saszetki a opakowanie wyrzucilam :) wydaje mi sie ze te testy sie pomyslily bo 15/08 a te ciemniejsze kreski byly 11-12/08 a potem 13/08 juz nie bylo kreski prawdopodobnie tego 15 byla owulka strasznie bolal mnie jajnik i mialam malenka plamke krwi w sluzie a sluz byl w tym dniu gesty bialy i bylo go bardzo duzo, jak kochalam sie z chlopakiem to czulam bol jajnika mocniej nie wiem czy to narmalne ale nastepnego dnia wszystko bylo juz okej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 nooooo mnie np wyszly negatywne testy i jestem w 10 tyg ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 Mi testy też różnie pokazywały, w zależności od tego jakie kupiłam. W końcu zamieniłam testy paskowe na mikroskop owulacyjny i zawsze pokazywał mi ok. Korzystałam z Afrodyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polinkama 0 Napisano Grudzień 15, 2014 moze cos wiecej na temat Afrodyty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2014 polinka wejdź sobie na testerafrodyta.pl i poczytaj :) W skrócie jest to mikroskop owulacyjny na ślinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach