Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dinoolia

testy owulacyjne

Polecane posty

Hej wam, mam pytanie co do testow owu robie je ale dziwna sprawa bo mialam jedna kreske przy 2 tesie ale nie tak bardzo wyrazna ale byla i bylo ja normalnie widac przy 3 tescie to samo a przy 4 juz nic czy mialam juz owulacje czy nie czy nie przejmowac sie ta mniej wyrazna kreska :) dzieki z gory za pomoc

Gość Paolaaa
Jakie testy dokladnie robilas? U mnie sytuacja wyglada tak, ze testy robię kilka dni przed spodziewaną owu, druga kteska pojawia się zawsze, ale jest albo minimalnie widoczna, albo słaba. W okolicach spodziewanej owulacji druga kreska robi sie wyrazniejsza, jest dosc ciemna, ale mimo wszystko jest trochę jaśniejsza od tej kontrolnej. Jest tak przez 3 dni, pozniej znowu wyglada wszystko jak przed owu. Traktuje te wyniki jako pozytywny test bo pokrywa sie ze sluzem, bolem jajnikow i wzrostem temp. Dlatego radze obserwowac takze inne objawy zeby interpretowac wyniki testow owu. Niektorym dziewczynom testy w ogole nie wychodza, a mają owulacje.

nie pamietam jakie to byly testy bo sotawilam saszetki a opakowanie wyrzucilam :) wydaje mi sie ze te testy sie pomyslily bo 15/08 a te ciemniejsze kreski byly 11-12/08 a potem 13/08 juz nie bylo kreski prawdopodobnie tego 15 byla owulka strasznie bolal mnie jajnik i mialam malenka plamke krwi w sluzie a sluz byl w tym dniu gesty bialy i bylo go bardzo duzo, jak kochalam sie z chlopakiem to czulam bol jajnika mocniej nie wiem czy to narmalne ale nastepnego dnia wszystko bylo juz okej :)

Gość gość
nooooo mnie np wyszly negatywne testy i jestem w 10 tyg ciazy

Gość gość
Mi testy też różnie pokazywały, w zależności od tego jakie kupiłam. W końcu zamieniłam testy paskowe na mikroskop owulacyjny i zawsze pokazywał mi ok. Korzystałam z Afrodyty

Gość gość
polinka wejdź sobie na testerafrodyta.pl i poczytaj :) W skrócie jest to mikroskop owulacyjny na ślinę