Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexarte

erekcja

Polecane posty

Gość lexarte

zawsze moj penis stał na zawołanie, był twardy nawet jak nie powinien, od kilku dni ledwo staje i nie jest taki twardy, co moze byc przyczyna?

Gość gość
Mi stoi kiedy chcę. Rano to dłuższy czas. Mam ponad 50 :)

Gość LEXARTE
MAM 24 LATA:p JAK SIE OCIERAM O MOJA DZIEWCZYNE TO STOI BARDZO TWARDY, ALE JAK SIE MASTURBUJE TO SREDNIO, STAJE, ALE NIE JEST TAK TWARDY

Gość gość
Mój stoi jak stalowa sztanga i to całkiem miłe uczucie :) Lubię taki stan i się nim bawić.

Gość gość
Brak potensji nie musi być wcale oznaką starości. Możesz być przemęczony lub zestresowany. Udaj się do lekarza lub stosuj macę z tiens 24 com.

Gość gość
nioj tesz ciagle staje wszedzie moze sie jakas kobieta wypowie jakie lubi

""lexarte 2014.08.13 zawsze moj penis stał na zawołanie, był twardy nawet jak nie powinien, od kilku dni ledwo staje i nie jest taki twardy, co moze byc przyczyna?"" xxx był twardy nawet jak nie powinien? jesteś pedałem?:D

Gość gość
u mnie pomogła niskoprzetworzona dieta która jest kluczem do zdrowej sylwetki. na zaburzenia z potencją ratuję się jeszcze spedrą z substanchą czynna awanafil, efekty widoczne są praktycznie od razu - to bezpieczniejsza alternatywa dla viagry

Gość gość
Witam a mi stoi w novy i tano tesz twardy mooze jakas oani jest zaintrresowana pmoze mi mastuebowac