Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która Kobieta miała by ochotę pojeżdzić na moim koniku

Polecane posty

Gość gość

Która Kobieta miała by ochotę pojeżdzić na moim rumaku :-) (nie mylić z byłym trenerem Lecha Poznan) BEZ ZOBOWIAZAN

Gość gość
ja chce ja chce :-D

Gość gość
Konik rumak pojęcie względne wszyscy wiedzą o co chodzi :-) Jak bardzo chcesz :-) spróbuj mnie przekonać ! Która z kobiet miała by ochotę na uprawianie sexu w pozycji na jeźdźca czyli kobieta siedząc na męzczyznie ruchem posuwisto zwrotnym nasuwa (lub wsuwa) pochwę na stojącego ognistego penisa :-) brrrrr nie elegancko. pozycja na jeźdźca, gdzie kobieta siedzi przodem, a mężczyzna leży; Pozycja na jeźdźca - ilustracja Pozycja na jeźdźca - ilustracja Kobieta skierowana twarzą do mężczyzny usadawia się na nim, na... pozycja na jeźdźca, gdzie kobieta siedzi tyłem, a mężczyzna leży; pozycja na jeźdźca, gdzie kobieta siedzi przodem, a mężczyzna siedzi lub podpiera się łokciami (to pozycja miłosna na krześle lub na łóżku); pozycja na jeźdźca, gdzie kobieta leży przodem na mężczyźnie.

Gość gość
Pozycję na jeźdźca to inaczej pozycja na KOWBOJKE :-) tak brzmi elegancko dla płci pięknej :-) Ogólnie rzecz biorąc, pozycja na jeźdźca polega na tym, że kobieta siedzi na mężczyźnie. Może ona lekko podskakiwać podczas współżycia, poruszać biodrami na boki lub w przód i w tył. Tak jak większość miłosnych pozycji.

Gość gość
to co to masz konika- czy duzego konia?

Gość gość
A moze na Michniewiczu ?

Gość gość
propozycja dla kobiet: "na rodeo":)

Gość gość
rodeo to chyba nie dla mnie :-) gdyż kobitka by mnie zajeżdziła Mam średniej klasy penisa z którego kowbojka była by zadowolona i usatysfakcjowana w 100% No ale żeby to sprawdzić trzeba osiodłać i się przejechać A tu chętnych kobiet brak :-)