Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUDZIE OTYLI POWINNI BYĆ ZABIJANI

Polecane posty

Gość gość

I tak nie ma z nich żadnego pożytku, spaślak nieefektywnie pracuje, śmierdzi potem w autobusie, robi sobie jakieś operacje zmniejszania żołądka za nasze pieniądze. Naprawdę nie wiem jak oni mogą żyć wiedząc że są obciążeniem dla reszty społeczeństwa.

Gość gość
i jeszcze łysi, kolorowi, smutni i brzydcy powinni być zabijani...ale zacznijmy od idiotów - tych poprowadzi na szafot mój przedmówca

Gość ERka1
Ja tylko nie rozumiem, jak można jęczeć "Ojej, ojej, jestem gruba, nie mogę schudnąć", a gdy tylko się wróci do domu to wpieprzać same pierdoły. ŚWIADOMIE!

Gość gość
zgadzam sie lacznie z debilkami ktore zakladaja takie tematy:p:p:p:p:p:p

Gość gość
mam przyjaciolke ktora jest kosmicznie gruba. ale nie dla tego ze wp*****la. wiem to bo w czasach liceum spedzalam z nia duzo czasu, a teraz razem jezdzimy na wakacje (spedzam z nia dwa tyg i widze ile je)i tez czasto sie widujemy. je tyle ile ja, ile normalna przecietna osoba. ba! nie lubi slodyczy. jest po prostu chora, odzidziczyla to po mamie. fakt, nie moze zbyt wielu sportow uprawiac (chyba tylko plywanie) bo kiedys mocno zrypala sobie kolano i teraz czesto ma z nim problemy. bardzo ladnie pachnie, czesto sie kapie i uzywa dobrych perfum. gdyby nie jej tusz byla by baaaardzo ladna, nawet moj maz to przyznal. ma sliczne oczy i fantastycznie poczucie humoru, czesto potrafi mnie rozbawic do lez. uwielbiam sie z nia spotykac. autorze wiecej szcunku i tolerancji.

Gość gość
Ale nie ma co ukrywać że większość ludzi mających problemy z wagą sama jest sobie winna.

Gość gość
autor/ka - z tych co to w d byl, g widzial - z tych, co to jak widzi Murzyna, grubego, inaczej ubranego - gapi sie i komentuje. Typowa wiocha.

Gość gość
nie rozumiem, co kogo obchodzi, ze ktos jest gruby czy chudy. Co to znaczy "winien"? Moze lubi byc gruby albo mu to wisi. Ludzie chyba nie maja własnych problemów.

Gość gość
a ja mam koleżankę 30 lat która dużo je i jest chuda , waży 49 kg a potrafi wyjśc do sklepu, kupuje bochenek chleba , wraca do domu i zjada go sama całego z masłem, wędlinami, papryką gdyby była gruba to by ktos powiedział że się obżera a tak każdy myśli że ona na jakiejś diecie jest taka szczupła ostatnio u niej byłam , wracała ze sklepu i znowu dużo pieczywa, bochenek zjada sama , ciągle łazi po ryneczku i kupuje

Gość gość
Sami nie wiecie, jak wam sie zycie i zdrowie ułozy. Zawsze mialam rozmiar 34-36, waga ponizej 50 - i co - po menopauzie nagle bardzo utyłam , choc nie jem wiecej -inna przemiana materii, inna gospodarka hormonalna. Zeby utrzymac wage ,nie moge tknac pieczywa, slodyczy, isc ze znajomymi na kolacje, bo od razu dodatkowe kilogramy. Ile mozna byc na diecię? Chrzanię, tez kiedys chce zjesc szarlotkę czy normalny ( nie duzy) obiad w restauracji.

Gość gość
Najbardziej rozwalajace są te szczęśliwe, usmiechniete grubasy Z czego tu się cieszyć? :D

Gość gość
ty też przytyjesz, i wtedy w myśl twoich słów powinni cię zabić poderżnąć ci gardło jak świniakowi którym mentalnie jesteś.

Gość gość
A właśnie, że nie przytyje Odpowiednia dieta plus ćwiczenia

Gość gość
A mi ostatnio urósł brzuch i skurczył się ptaszek. Czy ktoś mógłby poderżnąć mi gadło? Plizzzzzzz :( Chętni ręka do góry

Gość gość
Dlaczego takie coś jest opłacane przez portal o2? Powinni ją dawno zwolnić.

Gość gość
Dostaniesz raka, rozetną ci powłoki brzuszne, przetną ci ścięgna i nigdy nie będziesz miała płaskiego brzucha, a z powodu zmian hormonalnych przytyjesz 50 kg, będziesz wygladała jak maciora i do końca życia tego nie zrzucisz. Nie muszę chyba dodawać, że będziesz już zawsze sama. Zaczynam czary.

Gość gość
jesteś gruba to przejdź na weganizm to ci przejdzie otyłość a nawet nadwaga :)

Gość gość
autorka tego topiku dostanie raka ! przeklnijmy ją :D

Gość gość
gość dziś Dostaniesz raka, rozetną ci powłoki brzuszne, przetną ci ścięgna i nigdy nie będziesz miała płaskiego brzucha, a z powodu zmian hormonalnych przytyjesz 50 kg, będziesz wygladała jak maciora i do końca życia tego nie zrzucisz. Nie muszę chyba dodawać, że będziesz już zawsze sama. Zaczynam czary. Zamiast zajmować się moja piękna figura i dbałością, zacznij biegać, ćwiczyć, idź do dietetyka chora z nienawiści macioro. Od tego, że mi będziesz źle życzyc tobie urody nie przybędzie.

Gość gość
Nie jestem gruba ale ty będziesz.

Gość gość
to ty urządzasz tutaj chore jazdy, tytuł wątku: ludzie otyli powinni być zabijani! Powinnaś wylecieć z tej pracy błyskawicznie i to na zbity pysk.

Gość gość
Sama będziesz zazdrosny żarłoku.

Gość gość
Nie mam ci czego zazdrościć, goowno we łbie, psychopatia i rynsztokowa przeszłość to nie są żadne powody do zazdrości.

Gość gość
A jednak zazdrościsz grubasko. Ha! To prawda, że takie jak ty nie mają żadnych standardów.

Gość gość
Pyskowanie brzydkim ryjem jest twoim standardem, moje są dla ciebie nieosiągalne i nic byś z nich nie zrozumiała więc nie przegrzewaj sobie z wysiłku tego łajna co masz we łbie bo i tak już śmierdzisz.

Gość gość
Ważę 125 kilo. Czy ktoś zechce pomóc moim biednym nogom i poderżnie mi gardło? Plizzzz ;{(

Gość gość
Brzydki ryj to masz ty, twoi koledzy mnie komplementują a ciebie oni omijaja szerokim łukiem. Mój maz jest dumny, że ma ładna i seksowna zone. A twój? :D

Gość gość
Czy bycie ładną i seksowną chamicą to powód do dumy męża? Wątpię...

Gość gość
tak, 125 :D:D:D

Gość gość
Autorka nie ma męża. Siedzi tu całą dobę , w nocy też, i wirtualnie drze ta swoją szpetną mordę jak stare prześcieradło.