Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Może pójdę do Amazona

Polecane posty

Gość LoOoOser

Ale myślę, że jak już to tylko na chwilę, bo wygram! Wczoraj wygrałem 40 zł w zdrapce!

Gość gość
Poszalejesz:classic_cool:

Gość gość
Loos jak Ty pójdziesz do pracy to ja na prawo jazdy pójdę! Napisz jak nedziesz szedl, mi tak sie idzie na prawko jak Tobie do pracy.

Gość gość
Loos pewnie pognal podjąć wygraną:D Ps. Zdrapujesz zdrapki na miejscu czy w domu?

Tak, podjąłem wygraną. ;) Zdrapuje w 98% w domu, czasem po drodze, albo na miejscu, ale bardzo rzadko. Na razie wypełniam zgłoszenie. Praca tam się zacznie gdzieś za miesiąc, więc będzie sporo czasu, żeby się wycofać. :classic_cool:

Gość gość
Chyba będziesz zamiatać w tym emejzonie

Największy sklep internetowy na świecie. Będą mieć magazyny koło Wrocławia i Poznania.

Gość gość
Loser daj znać kiedy ruszasz do roboty. Jak Ty sie zbierzesz to i ja dam radę na to prawko pójść;)

Regularnie tu piszę. :classic_cool: Właśnie w dalszym ciągu wypełniam podanie i nie wiem czy jestem gotowy iść na szkolenie urządzeń mechanicznych, w tym wjeżdżających na 14 metrów. Za trudne to pytanie. Nie mogę się zdecydować czy jestem gotowy iść na to szkolenie, czy nie.

A czemu akurat do Amazona? I skąd pewność, że ciebie by przyjęli. Roboty się inaczej szuka, a nie na zasadzie "otworzyli magazyn w okolicy"..

Myślałem, że to już koniec a tu jeszcze kilka stron wypełniania, taki test psychologiczny, czy lubię to tamto. Na prezydenta tak nie ma.

A o czymś takim, jak "Curriculum Vitae" słyszałeś? Poza tym to nie jest na tej zasadzie, że otworzyli magazyn i się do niego idzie z tekstem "przyjmijcie mnie do pracy". Najpierw taki moloch zgłasza się do agencji, by przysłali mu ludzi... Wydaje mi się, że gdybyś chciał znaleźć pracę, dawno obleciałbyś wszystkie agencje i pewnie coś znalazł, a nie szukał kwadratowych jaj...

Jakich jaj? Trzeba wejść na ich stronę i to wszystko powypełniać! Zgłoszenie do pracy. Ale jaja, testy psychologiczne na kilka stron.

Gość gość
Nienawidzę kursów

A czemu szukasz pod Wrocławiem, a nie we Wrocławiu? Bo po mojemu to udziwnienie trochę. Ja kiedyś pracowałem pod Wrocławiem, ale wtedy to do mnie zadzwonili, że mnie chcą . . .

Zresztą tam będzie transport zapewniony, pewnie jakimiś busami, więc we Wrocławiu czasem ciężej dojechać. Ode mnie raczej będzie dobry dojazd.

Hehe nie idę do Amazona. Mama stwierdziła, że to jednak jakiś obóz pracy. Ale mam dalej szukać.

Gość stormim
poszukaj pracy chociażby po ogłoszeniach jak top-ogloszenia net