Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest czesto dla mnie chamski

Polecane posty

Gość gość

Np jak coś robie po jego mysli np mówię ,że przyjade dzien, dwa pozniej to on pisze" pierdole taki zwiazek" i tak juz nie raz, czasem nic takiego nie zrobie ,a on juz jest dla mnie chamski. Albo nie ufa mi i jak mówie ,że mam cos tam załatwic to mi nie wierzy, mowi ,że kłamię.... i tak jest caly czas ostatnio

Gość gość
czasem sie mu postawię i sobie nie pozwalam ,ale to nic nie daje

Gość gość
Taka natura Czas rzucić i poszukać sobie lepszego

Gość gość
daje do myslenia, mysle nad zakonczeniem tego, najbardziej to bym chciala zeby sie zmienił ,ale chyba faktycznie taka jego natura.. Np dzisiaj sie rozlaczyl bo powiedzialam ,że mam cos do zalatwienia na uczelni i przyjade jutro ,żde mam odebrac legitymacje itd, a on, że klamie ,że sa wakacje i mu ściemniam bo tam nikt nie siedzi w wakacje i takie tam... albo jak posiedze u niego kilka dni i chce/musze wracac do domu to mnie szantazuje ,że jak wroce to z nami koniec , juz nie mam do niego sily...

Gość gość
moze to wynika z tego ,ze jest starszy 10 lat , ma wrazenie ,że on chce mnie jakby kontrolować na kazdym kroku , szantazuje mnie ciagle bo wszystko ma byc po jego mysli, czasem w najdrobniejszych sprawach

Gość gość
To go zostaw, masz to na co się godzisz.Skoro z nim jesteś, to chyba lubisz takie traktowanie.on się nei zmieni, za to ty masz wolną wolę chyba?

Gość gość
Dziewczyno, ludzie się nie zmieniają, szczególnie mężczyźni. Marnujesz sobie życie przy nim, rzuć go to szybciej znajdziesz sobie kogoś młodszego. Po co ci taki związek?

Gość gość
:)tak zachowuje sie facet co boi sie ze jefo dziewczyna poleci na innego 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
nie lubię takiego traktowania... ogólnie to on mam wrazenie ,że chce mnie sobie wychować jak jakieś małe dziecko, ciagle mam mu pokazywać różne dowody ,że nie kłamię, kiedys taki nie był...Być może wynika to z tej dosc dużej róznicy wieku. o wyzwiskach do mnie nie wspomne.. za to na zewnątrz do ludzi jest zupełnie inny, zawsze miły, pomocny itd