Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zderozientowana

Ciąża z zaskoczenia.

Polecane posty

Gość zderozientowana

Hej kobitki, dodałam taki temat, bo chciałam Was zainteresować, żebyście weszły i zobaczyły co mam do powiedzenia. Natomiast chodzi mi o radę od was, doświadczonych matek polek. :) Nie jestem gówniarą, ale też nie mam doświadczenia jeśli chodzi o ciąże, bo nigdy w niej nie byłam. 23 dni temu, byłam w odwiedzinach o chłopaka, mieszka za granicą. Było co było, a biorę tabletki anty, tyle, że zapomniałam jej łyknąć, łykam zawsze o 22, a mijają 12h dokładnie o 10:00 rano, szybko się zorientowałam i łyknęłam ją bodajże o 6 rano. Od tego czasu, mam wrażenie, że źle się czuję. Ale też może to być od tego, że ja wypróżniam się raz na tydzień, bo mam problemy, albo ostatnio bardzo dokucz mi ząb i jestem cały czas na ketanolu, a niestety nie wzięłam nic osłonowego i może od tego też mi brzuch dokucza. W każdym bądź razie mam dziwne wrażenie, że urosło mi "podbrzusze". Pełniejsze się zrobiło, ale czy to możliwe, że ciąża byłaby widoczna po 3 tygodniach?

Gość gość
Kup test ciążowy.

Gość gość
Raczej tak objawy są mało widoczne

Gość gość
Mam kilka rad, po pierwsze wez cos na przeczyszczenie - polecam naturalne metody np. Pol kilo kapusty kiszonej i zrob kupe, brzuch z pewnoscia zmalaje. Po drugiw idz do dentysty bo faszerujac sie ketonalem zniszczysz sobie zoladek.

Gość zderozientowana
Tak, już dziś mam wizytę, wiem, że ketanol to świństwo, ale kiedy nie ma się czasu a inne tabletki nie pomagają, to wiem, że zawsze po nim mi przejdzie. A słyszałam, że test robi się na czczo, a ja już dziś zjadłam płatki z mlekiem, a nie mogę czekać do jutra, bo chyba zwariuje, czy pokaże mi wiarygodny wynik?

Gość gość
Na czczo? Świecie kochany. Test najlepiej robic z porannego moczu, ale zeby na czczo? Rozwalilas mnie:-)

Gość gość
i ty nie jesteś gówniarą po twoich wypowiedziach właśnie takie odniosłam wrażenie (15lat?)

Gość gość
ja tez raz byłam w takiej sytuacji, tzn ze zapomniałam tabletki, wzięłam z jakimś 16godzinnym opóźnieniem, dzwoniłam wtedy do ginekologa się poradzić i powiedził że właściwie jeśli nie przekroczy się 36 godzin to nie ma się o co martwić.. u mnie na szczęście dobrze się skończylo..

Gość zderozientowana
Kochany gościu, 15 lat to może Ty masz. Jestem dorosłą kobietą, ale nie mam doświadczenia w takich sprawach, co podkreśliłam już na początku, więc możesz ugryźć mnie lekko mówiąc w dupę. Dlaczego inne kafeterianki nie dogryzają? Bo tylko Ty tutaj jesteś jakaś wielce oburzona nie wiadomo dlaczego. Jakieś problemy ze sobą masz czy co? To od takich spraw jest inny temat forum ;)