Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkąd ćwiczę na siłowni czuję się lepszy od ludzi co tego nie robią

Polecane posty

Gość gość

Ja wybieram aktywne spędzanie czasu. Ćwiczę przez 2 godziny. Pot ze mnie leci ale wiem, że to dla mojego zdrowia. Wyglądam lepiej i czuję się lepiej. A wszyskie świnki z kafe niedługo nie będą miały siły odpalić komputera.

Gość gość
Ja też. I ciało mam lepsze.

Gość gość
no i musiałeś wejsc na kafe i wspaniałomyślnie się pochwalić... Dziękujemy Ci Królu :D jednak dowartościować się trzeba co? żenua...

Gość gość
ćwiczysz 2 godziny dziennie?

Gość gość
To ćwok z ciebie

Gość gość
To super! to takie satysfakcjonujące, nic dziwnego, ze czujesz się dobrze. Obrażać nikogo nie musisz, żeby poczuć się jeszcze lepiej. Bądź po prostu szczęśliwy ze sobą a nie lepszy od innych

Gość gość
To prawda.... Sport to nie tylko poprawia wygląd fizyczny ale również samopoczucie

Gość gość
nie odpisuje bo teraz pozuje do lustra narcyz

Gość gość
a co mama na te twoje ćwiczenia

Gość gość
grubaski najeżdzają mnie. Spodziewałem się tego. W lustrze oglądam efekty mojej pracy. Ćwiczę siłowo.

Gość gość
wiedziałem bo ja tak samo ja wracam z siłki to przed lustrem z 30min musowo musi być

Gość gość
Z typu ludzi którzy kupili karnet na siłownie i wszystkie koszulki wymienili na obcisłe. Poćwicz ze 3 lata bo na razie to jesteś podjaranym sezonowcem :)

Gość gość
To normalne Grubaski powinni utylizować.

Gość gość
ja też się czuje dobrze od kiedy ćwiczę uwielbiam zumbę

Gość gość
mój brat to dostał fipła na punkcie swoich mięśni przy każdej lasce się napina jak struna.

Gość gość
ja tez sie lepiej czuje, wszyscy mowia ze super wyglądam, a jak namawiam ich na cwiczenia to "to nie dla mnie" dlatego TAK, czuję się lepsza

Gość gość
To gratulację :) twój post wiele wniósł do mojego życia, czuję się taka gorsza. Jesteś moim idolem. Jak ruszę swoją tłustą dupę z krzesła to też postaram się poinformować o tym internet :). Będę wtedy taka fit, ahh

Gość gość
Chciałabyś być fit, ale jesteś leniwym spaślakiem

Gość gość
jak czestwo cwiczyszte 2 godziny?

Gość gość
Ludzie co ćwiczą są pod względem wyglądu i zdrowia lepsi od zapasłych grubasów co po schodach nie mogą wejść. To oczywiste i nie ma co o tym dyskutować.

Gość gość
normalka autorze, jak każdy pospolity debil co ma "głowę żeby niom jeść" a mięcho żeby przypakować.

Gość gość
Haha odezwały się spaślaki i ich te sterotypowe myślenie, że ktoś kto dba o zdrowię i sylwetkę to półgłówek. Mam wyższe matematyczne wykształcenie i większość moich kolegów z siłowni również. Myślicie, że jak zaniedbujecie się to nagle macie wyższe IQ? Raczej to wy jesteście debilami skoro tak niszczycie swoje ciało. Tylko czekać na wasz zawał wieloryby.

Gość gość
Jeśli tak to wytłumacz pojęcie całki.

Gość gość
:D:D:D:D:D wyższe matematyczne :D

Gość gość
Sory spaślaki, bycie grubym nie czyni was mądrym.

Gość gość
Wiesz mnie tak interesuje twoja opinia co los jakiejś rodziny eskimosów. Możesz mi wierzyć lub nie. Mam to gdzieś. Hejterze internetowy. Pochwal się swoimi osiągnięciami. Cały dzień przed komputerem? 3 paczki czipsów na raz?

Gość gość
Dla mnie osoba gruba to właśnie skończony idiota bo niszczy świadomie swoje ciało. Nie tylko nieestetycznie to wygląda ale jest niebezpieczne dla zdrowia i życia. Już nie powiem o samopoczuciu takiego grubasa. Ciągle spocony, obżarty ma gazy i ledwo zipie.

Gość gość
Powiem Ci że myślisz stereotypowo. Ja tam sport uprawiam od 8 roku życia czyli już 15 lat. Na początku jakieś tam karate, później inne sztuli walk i siłownia. Teraz trenuje Brazylian Jiu-Jitsu z gościem który waży 120kg. Taka kulka. Ja ze swoim zapleczem treningowym i bez grama tłuszczu kondycją i siłą mu nie dorastam do pięt. Koleś ma z 35 lat i po prostu taką przemiane materii ale jest silny jak wół, wytrzymały jak wielbłąd a w szpagacie tv ogląda. Wiadomo że to jest rzadki przypadek i tu rzeczywiscie wina genetyki ale nie można każdego otyłego wjebać do wora z leniwymi grubasami.

Gość gość
Ja tam nawet jak jadę rowerem to czuję się lepsza od wszystkich pieszych (bo są wolniejsi niż ja) i od każdego w samochodzie (bo siedzą i się kiszą tym powietrzem w puszce)