Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odnowa biologiczna

Polecane posty

Gość gość

Czy była któraś z was kiedys na odnowie biologicznej? warto? jak to wyglada?

Gość gość
musisz się rozebrać do naga, nie krępujesz się?

Gość gość
odnowa biologiczna to nic innego, jak zabiegi na naszym ciele, ktore maja nas jakos upiekszyc i zregenerowac ;) ja np. korzystam sobie regularnie z mikrodermabrazji ponieważ mam problemy z zaskornikami i roszezonymi porami. w warszawie jest fajny gabinet -hb-service.waw.pl i pani dojezdza do domu, wiec pelen komfort ;)

Gość gość
ja korzystam z zabiegow, ktore oferuje spa www.dayspa.bielsko.pl i musze przyznzac, ze naprawde fajnie sie po tym czuje, taka "odnowiona" haha, no i cialo lepiej wyglada, tak zdrowiej :)

Gość gość
haha, widzę że wszystkie drogi prowadzą do Warszawy ;) Ja też byłam kilka razy w Health & beauty service i polecam każdej kobiecie!

Gość gość
Mega warto moim zdaniem. Ja byłam na czymś takim w hotelu spa unitral w Mielnie. Sam hotel super, odnowa również. takiej regeneracji potrzebowałam w końcu w trakcie urlopu ;)

Gość gość
Cieszę się bardzo, że www.uzdrowisko-konstancin.pl poszerzyło swoją ofertę o obiekt Eva Park Life&Spa. Już 2 razy korzystałam z usług najwyższej jakości odnowy biologicznej. Dodatkową atrakcją jest przepiękny Park Zdrojowy i autorska kuchnia w Restauracji Przedwiośnie.