Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od roku jestem z chłopakiem, co mu kupić na rocznice?

Polecane posty

Gość gość

Witam! ;) Od roku jestem z chłopakiem, za niedługo będziemy mieć naszą pierwszą rocznicę. Chciałabym wiedzieć co mogłabym mu z tej okazji kupić, a może jak zaplanować ten dzien żeby go jakoś świętować. Najbardziej chciałabym mu coś kupić tylko własnie nie mam pomysłu co. Proszę Was o pomoc.

Gość gość
To chłopak powinien zaprosić cię ty tempa zdz/iro do restauracji a nie ty jego kulf/onie

Gość gość
Ale po co kretynko? Za 5 lat i tak cie zostawi dla ladniejszej. daj sobie spokoj i nie rob z siebie takiej desperatki, rocznica to nie żadne święto żeby to obchodzic. A na urodziny czy imieniny kup mu czekolade 🖐️

Gość gość
Co innego ROCZNICA SLUBU, ale wy slubu nie macie wiec co ty chcesz swietowac idiotko? :D

Gość gość
Co innego ROCZNICA SLUBU, ale wy slubu nie macie wiec co ty chcesz swietowac idiotko? :D

Gość gość
Co innego ROCZNICA SLUBU, ale wy slubu nie macie wiec co ty chcesz swietowac idiotko? smiech.gif sama jesteś idiotką, dla faceta to żadna okazja do świętowania. Świętują to tylko idiotki dla których jedynym życiowym celem i osiągnięciem jest złapanie chłopa na obrączkę i urodzenie dziecka/dzieci