Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię dla córki

Polecane posty

Gość gość

Aniela, Jaśnima, Rozalia czy Weronika?

Gość gość
Aniela lub Rozalia . Oba piekne

Gość gość
weronika

Gość gość
anielka i rozalka. co wy macie z tą jaśminą, ja nie wiem. niepodoba mi sie.

Gość gość
Weronika nr 1;) Mam siostre Weronikę mam 25 lat , i jeszcze 3 lata temu była jedyną Weroniką u nas w okolicy teraz sa jeszcze 3 ;) Ale imie fajne , wszystkie jakie znam wiedzą czego chcą od życia , zawsze chcą coś zrobic jak najlepiej , wada to taka ze nie uznają tego że coś im nie wychodzi albo ze ktoś ma inne zdanie .Moj mąz ma kuzynke Weronike i tak jak moja muszą być inne , mają swój styl, swoje zdanie i są zaradne . U nas w domu młoda zawsze gra 1 skrzypce , ustawia wszystkich pod siebie taka kierowniczka ,jest to wada ale i zaleta !

Ja mam Hanie i Elenke. Ale Anielka jest najlepsze w końcu normalne jakieś a nie jakas dzejsika wanessa czy inna pamela

Gość gość
wszystkie są piękne, ale Jaśmina (bo chyba o to imię ci chodziło) jest przepiękne :) w sumie dla mnie każde już jest ładne, byle nie Maja hehe

Gość gość
Zocha brzmi fajnie i smieszbie teraz na topie sa te stare imiona zocha hania czeslawa super sprawa :)

Gość gość
Jasmina piekne :/ tak samo jak zocha albo amelia ... piekne to sa wlasnie maja hania matylda zuzia pisia

Gość gość
i masa idzie za modą, na placu zabaw co 2 Maja, Hania I Zuzia bleeeeee w grupie mojego synka są 4 (!) Maje, i przedszkolanka musi wołać je po nazwisku, rzeczywiście cudowne hahahahah

Gość gość
u mnie na forum jest 6 Alicji- normalnie mozna beltnac :/ Ja mam wstepny plan nazwac corke Erin (chyba ze to chlopak jednak bedzie )

Gość gość
i masa idzie za modą, co 2 to Maja, co 3-cia Hania, co 4-ta Zuzia :O tragedia! w grupie mojego synka są 4 (!) Maje! przedszkolanka woła je po nazwisku, rzeczywiście cudowne! buhahahaha współczuję tym dziewczynkom

Mój mąż zgodził się na Lenę. A jeśli nie Lena to Róża, ale róża mi się nie podoba.

Gość gość
Rozalia sliczne sama bym tak dala. Jasmina okropne. Aniela tez. Teraz faza na leny amelki to juz pare lat tak jak julki i maje. Zuzia tez oklepane.

Gość gość
Weronika i Rozalia ładne