Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotttaaa

co myślicie o tym wózku?

Polecane posty

Gość gość
jestem na nie. po pierwsze gondola wyglada na mala. po drugie fotelik samochodowy - nie wiadomo jak jest bezpieczny, jakie ma atesty, wyniki w testach itd po trzecie nie ma skretnych kol po czwarte te kola sa duze, watpie zeby sie zmiescily do bagaznika sedana bez zdemontowania a to dosc upierdliwe, no chyba ze masz kombi i nie robi ci to roznicy.

Gość gość
Nie nie nie, jesli masz urodzic wczesno jesienne/późno letnie dziecko to w kombinezonie późną zima/wczesną wiosną może sie nie mieścic!!! Chyba że masz spacerowy rozkładany na płasko (moja corka nie siedziała do 7 miesiąca(urodziła sie w październiku), kupilam wozek z małą gondolą i w marcu bylo jej ciasno.

Gość gość
mala gondola? 80 cm, to tyle co Jedo, Roan i inne wózki z dużymi gondolami.

Gość gość
- brak skrętnych kół to masssssakra i podstawa by wózek dobrze się prowadził - stelaż mam wrażenie, że buda będzie podskakiwać na każdym dołku

fotelik samochodowy jest do dupy. jak CI się wózek podoba to kup, ale bez fotelika i dowiedz się czy można przypiąć do stelaża foteliki bezpieczne a nie taki szajs

Gość ja tez kupuje podobny
Mi sie podoba, sama bede kupowac wozek baby boss ale troszke inny ten skorzany z inna gondola, bo ta mi sie wydaje zbyt okragla. A i skretne kola sa jak dla mnie obrzydliwe i te wszystkie wozki typu xlander itd. Takze mnie sie podoba

Gość gość
Co wy z tymi skrętnymi kołami? Ja przy 1 dziecku miałam emaljungę, przy drugim nowszy model roana- zaden z tych wozkow nie ma skretnych kol, a oba sa super wygodne w prowadzeniu. Moja siostra ma x-landera, którego nie chciałam nawet za darmo, a koleżanka Mutsy i nie przekonuja mnie te wozki. Roan sie super podbija na krawężnikach, łatwo się nim manewruje i jeździ po trudnych terenach.

Gość gość
skrętne koła to podstawa jak można bez tego wózek prowadzić wygodnie?

Gość gość
skretne kola sa super, jak zaczniesz uzywac to nie przejdziesz na zwykle. A poza tym masz mozliwosc zablokowania ich.

wozek moze byc chociaz brak skretnych kol moglby byc dokuczliwy, ja mialam speedi przy pierwszym dziecku byl super, teraz mamy mure i tez jestem bardzo zadowolona, nie wiem jakbym musiala ciagle wozkiem podbijac to bym zwariowala

Gość gość
wózek jest śliczny szczególne ten w kropeczki biały albo czarny. Dla córki w tamtym roku kupiłam Tako Baby Heaven Line kolor czarny w białe kropki-Polka Dots czy jakoś tak. Ma długą gondolę-85cm wymiar wewnętrzny to jest. I powiem Ci że jestem bardzo zadowolona z niego. Przejeździła w nim do 8 mc później spacerówka ale kupiłam inną bo potrzebowałam taką kompaktową. Skrętne koła itd itp fotelik kupiłam maxi cosi

co z tego ze wozek jest 'ladny' skoro tak jak pisza osoby wyzej jest niepraktyczny. ogromne koła, ktore nie sa skretne. gondola wyglada na małą. ogolnie wozek wyglada jakos slabo jakosciowo :( moze poczytaj jakies opinie o wozkach, lepiej znalezc cos porzadnego, zamiast sugerowac sie tylko wygladem... moja siostra ma wyprawke z maxi cosi i moze to nie jest wozek w stylu retro, ale jest mega porzadny!

tak ta gondolka wydaje sie mala,moj maly konczy pol roku do kruszynek nie nalezy, a jeszce sie miesci w gonoli mury

Gość gość
Pół roczne dziecko latem wozisz w gondoli?

ja mam wozek elea, ale moj mały ma 4,5 miesiaca i mi sie buntuje w gondoli :( spacery teraz nie sa najprzyjemniejsza rzecza, ammy spacerowke na zmianę, ale uwazam, ze jeszcze za wczesnie...

Gość gość
Okropny :o

Gość gość
ja mam własnie taki wózek i wcale nie ma małej gondoli a prowadzi sie bardzo lekko i sprawnie w dodatku jest ładny. Mi nie podobaja sie skretne koła