Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka

Polecane posty

Gość gość

Ehh nie wiem od czego zaczac mam problem hmmm moze ja to wyolbrzymiam ale naprawde mi przykro mieszkam z moja matka i corka w mieszkaniu moj maz jest czesto w delegacjach i przyjezdza najczesciej w weekendy , a moja matka no coz zachowuje sie jak jakas dziwka chodzi w majtkach lub stringach jakis koszulkach gorsetach itp jeczy na cale mieszkanie gadajac przez skype moj maz to widzi , powiedzialam jej dzisiaj o tym a ona ze to jej mieszkanie i moge sie wyprowadzac jestem jedyna jej corka sprzatam gotuje moze brac co chce , fakt rachunki placi ona ale tv internet itp place ja, ona jest nauczycielka,,,, hmmm szkoda ze tego nie widac , powiedziala mi ze jak mi nie pasuje jak chodzi to moge sie odchudzic przytylam po ciazy i mam problem zrzucic kilgramy ona tyez do najchudszych nie nalezy, zabolalo mnie to bo wiele myslalam ze np moge jej powiedziec wszystko poprosialm ja zeby chociaz jakis szlafrok na siebie zalozyla lub recznik a ona to mi kup, powiedzcie cos czy to normalne zachowanie bardzo prosze o jakas odpowiedz najgorsze ze moja corka na to sie przyglada, ona kiedys byla inna,,,,

Gość gość
a czemu nie mieszkacie u siebie ? Chyba nie znasz matki od wczoraj, wiedziałaś jaka jest. Normalne to nie jest ale ona jest u siebie

Gość gość
bo nie mamy narazie takiej mozliwosci a ona sie zmienila nagle