Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitopanterka

Byłam dzisiaj u mojej ubogiej koleżanki na blokowisku i słuchajcie co tam ojciec

Polecane posty

Gość pitopanterka

ojciec (z trójką bachorów ) mówi do jednego z nich "co tam robisz?" bachor: "znalazłem deskę!" ojciec: "to ją zostaw bo tam może być GWOŹDŹ" hahahah gwóźdź :D nie dziwię się,że tacy ludzie niewykształceni mieszkają na blokowisku sprzed 10 lat

Gość gość
a ty za to jestes uboga umysłowo :)

Gość gość
boze nie wstyd ci miec takic znajomyc???? nie stac cie na lepszyc???

Gość pitopanterka
jak poprawnie? poprawnie jest gwóźdź a nie gwoźdź

Gość gość
to po co poszłaś damo do ubogiej koleżanki?Na ploty?

Gość gość
Pod*le Scier*wo z ciebie :O

Gość gość
nie wstyd ci zadawac sie z takim elementem.ja bym na twoim miejscu siedziala cico bo nasi znajomi swiadcza o nas :D

Gość pitopanterka
koleżanka jest spoko, nie jej wina, że ma ubogich rodziców, pewnie gdyby była ładniejsza dorabiała jako modelka, a tak to jest przynajmniej bystra i dawała mi ściągać z paru przedmiotów, w 3 klasie będzie mi dalej pomagać a ja będę pomagać jej

Gość gość
Jesteś zwyczajną świnią autorko i szkoda że ta koleżanka jeszcze nie poznala się na tobie... krótko mówiąc - jesteś gównem...

Gość gość
A więc sama przyznajesz , że idziesz do tej koleżanki tylko po to aby ci pomagała bo jesteś za glupia żeby sama sobie radzić... no i wniosek nasuwa się sam: Ona w życiu coś osiągnie bo jak widac jest ambitna i mądra a ty nie potrafisz nic i tylko możesz liczyć na twoich " dzianych" rodziców , którzy na tacy ci wszystko podadzą...

Gość gość
A ty gówniaro, to niby bogata jesteś? Tak naprawdę to ta koleżanka jest bogata bo ma rozum, a ty masz we łbie grupę torfu...

Gość gość
O, córeczka " dorobkiewiczów", która gardzi biednymi, ale sama nie umie nic... skoro masz takich bogatych rodzicow to dlaczego nie zafundują ci korepetycji u jakiegoś profesora, tylko chodzisz do biedoty?

Gość pitopanterka
nie chodzę do niej na korepetycje tylko na plotki, ale rodzicom powiedziałam,że idę się uczyć :) nie mam wyboru, muszę jakoś żyć a założyli mi blokadę na facebooka, to skąd mam znać newsy? a są takie newsy,że koleżanka z gimnazjum zaciążyła

Gość gość
ludzie, przecież to jakaś zakompleksiona małolata...

Gość gość
Lepiej dziecko weż się za naukę, ten portal jest dla dorosłych...

Gość gość
oczywiscie ze jakas malolata. ktora nie ma zadnych zyciowych celow/celi/celowow/celineli ?! niz czepianie sie innych. ciekawe co powie na to ze moja ciotka wyksztalcona bardzo dobra prawniczka itp mowi poszeT, znalaS itp.

Gość pitopanterka
nie czepiam się koleżanki tylko tego faceta co wychowuje trójkę dzieci a nie umie mówić po polsku,a poza tym to kobieta powinna bawić te dzieci, a pewnie on jest taką mameją,że ona zarabia a on bawi dzieci - to jest poziom dzisiejszych facetów :O

Gość gość
Pusta jestes i glupia jak tabaka w rogu.Po co obgadujesz innych ,zajmij sie kuzwa swoim zyciem,widocznie ze go nie masz .Nienawidze plotkarek,dlatego nie wpuszczam do domu kogos o takim usposobieniu