Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o elemntarzu dla kl 1

Polecane posty

Gość gość

Dziekujac Bogu w szkole gdzie pojdzie moje dzieci dyrektor nie zgodzil sie na jego przyjecie. Musze przyznac , ze mi ulzylo. Widzialm ten podrecznik i jestem zszokowana tresciami ktore przekazje dzieciom. Pomijam fakt , ze jego autorka wziela 5 mln zl za jego napisanie . To wg mnie kpina i granie na nosie ni tylko podatnikom ale i nam rodzicom. Co o tym myslicie ?

Gość gość
chcialam wam podac link do do tego elementarza ale nie chce wyslac pisze mi, ze spam. Wpiszcie w wyszukiwarke haslo elementarz do kl 1

Gość gość
ale które treści Cię szokują?

Gość gość
a co w nim jest nie tak oprocz gazy dla utorki? serio sie pytam, bo nie jestem w temacie.

Gość gość
Nie widziałam go, ale ciekawa jestem co Cię w nim bulwersuje? Jakie treści?

Gość gość
Ten elementarz to kopia takiego z przed 10 lat, zmienili tylko odrobinę go, kosmetyczne zmiany. Ale suka i tak pieniądze wzięła.

Gość gość
Jest to podrecznik swiecki , nie ma w nim zadnych swiat koscielnych , geje, lesbijki itp Chcecie zeby wasze dzieci uczyly sie o tym, ze 2 panow to "rodzina" i to jest normalne. Ja tego nei chce.

Gość gość
gdzie ty tam widzisz gejów i lesbijki, już ci się całkiem radio maryja na mózg rzuciło?

Gość gość
serio, nie ma nic o wielkanocy, bozym narodzeniu? chociaz w sumie z tego co pamietam, to w typowym elementarzu tego nie bylo, tylko czytanki i literki. i w tak znikomej tresci, jaka niesie elementarz jest wzmianka o gejach i lesbijkach? az sie wierzyc nie chce. przeciez w elementarzu sa ledwo 5 wyrazowe zdania.

Gość gość
ale to chodzi o ten rządowy elementarz, stworzony w pośpiechu który ma być jedynym obowiązującym >??

Gość gość
dla mnie to niedopuszczalne zeby dewiacje sexualne [ tak, tak homoseksualizm to dewiacja] byly uczone w szkolach . Nie potrafie zrozumeic dlaczego pedaly sa teraz tak promowani dla mnie to jest chore. A adoptowanie dzieci przez homoseksualistow to cos co powinno byc karane.

Gość gość
16:47 pani juz dziekujemy, dobranoc.

Gość gość
przejrzałam z ciekawości elementarz w poszukiwaniu gejów i lesbijek i uwaga..... nie znalazłam ani jednej wzmianki, o świętach tez nie ma, ale w sumie od tego jest religia, więc puknij się autorko w główkę

Gość gość
no to zle patrzylas sa i lesbijki i pedzie . Do wyboru do koloru. Brakuje tylko zoofilow, nekrofilow i innych zbokow.

Gość gość
Czy stoi tam coś , o księdzach ktozy wykorzystują seksualnie dzieci ? , o okradanu polskiego narodu ? , jeśli ktoś zwie się katolikiem powinien mieć choć trochę tolerancji , zrozumienia , ale jak w każdej " religi " ( tego nie można nazwać religią to jest biznes , gdzie niema różnicy miedzy rokiem 2014 a 1420 ) co szef powie będzie zrobione , jak powiedzą ze ogień jest zimny , to jest zimny a oparzenia maja ci co za słabo wierzą . Wstydu nie macie , ale jesteście na dobrej drodze do piekła ( może ogień będzie zimny ? )!!!!