Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwal po 2 latach i zareczyny tez zerwal

Polecane posty

Gość gość

Zwiazek byl udany, wiele milosci i wsparcia z mojej strony, pomocy. Z jego tez ale bardziej na poczatku. Mam 30 lat, on 34 wlasnie byl rozmawialismy powiedzial ze sam nie wie czego chce ze nie chce juz zwiazku ( po rozwodzie z winy eks 3 lata temu) zerwal, powiedzial ze lepsi sa od niego, nici ze slubu, dzieci. Powiedzial ze chce miec ze mna kontakt przyjacielski. Nie wierze, poprostu niewierze placze i pytam siebie dlaczego?

Gość gość
Cham i świnia

Gość gość
Współczuję. Teraz napisz mu, że chętnie z nim pozostaniesz w stosunkach przyjacielskich, ale prosisz aby dał Ci na razie czas przeboleć i nie odzywał się jakiś rok. I zerwij kontakt. Całkowicie.

Gość gość
Niestety to teraz standard. Znudziłaś się 30letniemu piotrusiowi panu i cię kopnął w doopę. Facet z mózgiem dziecka :/

Gość gość
Tyle sie naczytalam nad ulepszeniem i huj strzelil, na dodatek jego matka dzwonila do mnie ktora ubolewa na tym, ktora chce bym nie zrywala z nim kontaktu kobieta wierzy ze sie zejdziemy na nowo i wszystko sie ulozy i nie wiem :-(

Gość panu powiedz tak
udawaj twardą. powiedź że przyjaźni nie chciałaś i powinnaś uciąć znajomość. tyle.

Gość gość
nie wiem po co jego matka do Ciebie dzwoni, jakas idiotka. Przeciez to nie jej wina że urodzila piotrusia pana, ktory boi sie slubu.

Gość gość
Dzwoni i prosi bym utrzymywala z nim kontakt moze dobrze bedzie bo jej syn nie ma znajomych a my po 2 latach dobrze sie znamy i rozumiemy wiele przeslismy! no ale sory! ja mam 30 lat, plany zycie, dzieci rodzina a w tej niepewnosci zyc ile? 2 czy wiecej lat? Ciekawe czy jasnie pan zrozumie co traci? Ale jak piszecie- z dystansem, kontakt najlepiej zerwac tylko niepotrafie

Gość gość
Najbardziej boli mnie to, ze on zaproponowal mi taki uklad na zasadzie seks i tylko seks. Nie jestem gotowa na cos takiego, ale boje sie, ze go strace.

Gość gość
Przecież już go straciłaś. Co do układu...Twoja sprawa. Gdyby mi taki układ facet zafundował obcięłabym mu jaja i wsasdziła do gardła. Co za brak poszanowania.

juz go straciłaś teraz możesz TYLKO to zaakceptować i na gwałt szukać następnego łosia do ołtarza

Gość gość
Czy Wy wszyscy musicie tak od razu najezdzac na tego eksa? Ze nienormalny,ze piotrus pan,ze boi sie slubu ( czego tu sie bac?:O) A moze gosc po prostu przestal ja kochac?! To co ma sie zenic z laska ktorej nie kocha? Oszukiwac Ją,ze jest fajnie, udawac wesola rodzinke? Ciekawe czy Wy byscie chcieli byc z kims kogo nie kochacie. Roznie w zyciu bywa,kazdy przezyl iles milosci i pewnie kazda z nich rownie dobrze mogla wyjsc jak i nie wyjsc! Widzicie tylko jedna strone medalu

Gość gość
ale idiota, nie wiadomo czy się smiać czy płakac. Widzisz teraz że ten facet to kompletne zero. Zerwij więc kontakt bez sentymentów i nie lituj się nad ru\chaczem, ktory proponuje ci seks układ ale żenić się z tobą nie chce. Nie ma znajomych biedaczek? Co z tego ko\orwa? Nie miej litości dla takiego zera. Ja bym dała po ryju jakby mi ktoś takie coś powiedział.

Gość gość
Zaproponował ci układ na sex? O rany... Jestem facetem i powiem ci tak, traktuje cię jak szmatę. Pewnie dlatego z tobą zerwał, nie chce ci tego powiedzieć, ale w twoim zachowaniu wyczul, że zdzirka z ciebie.

Gość gość
To jest roznica miedzy seks ukladem a bycie para? Bo ja zawsze w obu przypadkach zachowywalem sie tak samo:-D

Gość gość
Czy Wy wszyscy musicie tak od razu najezdzac na tego eksa? Ze nienormalny,ze piotrus pan,ze boi sie slubu ( czego tu sie bac?pechowiec.gif ) A moze gosc po prostu przestal ja kochac?! To co ma sie zenic z laska ktorej nie kocha? Oszukiwac Ją,ze jest fajnie, udawac wesola rodzinke? Ciekawe czy Wy byscie chcieli byc z kims kogo nie kochacie. Roznie w zyciu bywa,kazdy przezyl iles milosci i pewnie kazda z nich rownie dobrze mogla wyjsc jak i nie wyjsc! Widzicie tylko jedna strone medalu xxx Nie ośmieszaj się gimnazjalisto. Tu nie ma mowy o żadnej miłości ani zakochaniu/odkochaniu, bo ten facet nigdy jej nie kochał, tacy goście NIE są zdolni do jakichkolwiek uczuć wyższych, bo oni myślą ko\otasem. Niedojrzały piotruś pan z mózgiem 5 latka, który do wyra to pierwszy ale żeby założyć rodzinę to już nie, zresztą sam zaproponował jej seks układ więc o czym my tu mówimy? Facet kompletne zero traktujący kobietę jak wora na spe\rmę, nieszanujący jej. A ty myślisz gimnazjalisto, że taki ru\chacz się w innej zakocha? A gdzie tam, kolejną też potraktuje jak DZIURE. Takie ćwoki nie są zdolne do miłości, oni kochaja ko\otasem 🖐️

Gość gość
Po pierwsze to czego sie pieklisz:-D Po drugie napisala to pozniej:-P Po trzecie to pleciesz :-D bo w ogole goscia nie znasz, nie wiem skad te doswiadczenia ale przykro mi:-( Po czwarte to ja na gimnazjum sie nie zalapalem:-D A po piate mozna dyskutowac bez proby urazenia kogos od wejscia wiesz?:-D

Gość gość
Nie mozesz pisac,ze Jej nie kochal bo nie wiesz jakie uczucia towarzyszyly mu rok temu. Fakt,ze zaproponowal jej seks uklad nie zmienia tego co wyzej.Wczesniej mogl Ją szanowac ale moglo sie to zmienic

Gość gość
Nie znam gościa? może i nie znam ale wystarczy poczytac jak potraktował autorkę i już wiadomo jakie to ZERO. A ta głupia z zerem jeszcze chce mieć kontakt i przyjaźń, smiech na sali.

Gość gość
ty chyba nie rozumiesz pojęcia milosci i kochania więc nie ma sensu z tobą dyskutować. Jakby kochał to by się z nią ożenił a nie potraktował jak szmatę i proponowal seks uklad. To nie byla milosc z jego strony od samego poczatku, moze zauroczenie, ale nie milosc.

Gość gość
to provo - bo nie ma takich glupich frajerek jakby byla to powinna dziekowac ze jeszcze dal jej szanse na ulozenie sobie zycia i ze BYL Z NIA SZCZERY !!!

Gość gość
jesli naprawde jest ktos tak glupi to powiem ci ze masz duzo szczescia ze nie spie/rdo/lil ci calego zycia bo mogl ci to powiedziec za 10- lat i co bas powiedziala ?

Gość gość
Zadnego ukladu na seks mi nie proponowal! Ktos sie za mnie podaje. Stwierdzil po 2 latach ze nie chce dalszego zwiazku slubu ze nic nie chce w zyciu tylko znajomosc nadal ze mna. Jego matka dzwonila mowila to co mowila i ze syn ma nerwice po rozwodzie moze to tym to spowodowane?!

Gość gość
świnia i tyle. zostawic kobiete w wieku 30 lat to chamstwo, zabral ci tyle lat a potem zostawi na lodzie. niech sie wali, zycie mu odplaci tym samym. facet sobie zawsze mlodsza znajdzie i dzieci bedzie mial, a kobieta zostanie z niczym, 30 lat to juz pora na sluby i rodzenie dzieci, zostawil cie w takim wieku palant skonczony.

Gość gość
Moze i palant ale widac jacy maja u was powodzenie! Pozrawiam tego pana :-)