Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki prezent dla 7latka?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj dostalismy zaproszenie na urodziny kuzyna, ma lat 7. Nie mam stycznosci z chlopcami w tym wieku i nie wiem co kupic. Jakies pomysly, zakupy przez internet niestety odpadaja, bo mamy isc do nich w piatek...

"zakupy przez internet niestety odpadają" A co to za zdanie?!! Sklepy są pozamykane w środku tygodnia? Dom, komuter... "Gdzie byłeś na wakacjach? W Italii. A na jakiej to stronie znajdę?"

Gość gość
Chodzi o to, ze w sklepach stacjonarnych jest mniejszy wybor niz w internecie, a poza tym zaraz by zasypali temat linkami do allegro i sklepow online z zabawkami. I mam na kupienie prezentu czas tylko jutro rano, bo mam druga zmiane w pracy, a zadzwonili godzine temu, wiec troche malo czasu. Rozumiesz?

Gość gość
jaką kwotę przewidujesz? znasz na pewno chłopczyka, może wiesz mniej więcej co lubi i co ma?

Gość gość
Jest bardzo *****iwy, ale nie wiem co lubi np jakie bajki, bo bywam u niego bardzo rzadko... ale to takie zywe srebro... wiem ze ma rolki i sterowany helikopter... i chyba sterowane auto... tak do 100-150zl bym chciala wydac...