Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie daję sobie rady z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś no cóz,gorzka ale prawda i bez obrazy,każdy ma takiego partnera na jakiego zasługuje.

Gość gość
hehehehehhehe dziś pierdu,pierdu leżały?gdzie? kto ci takie bajki opowiadał? Widać literatury za mało czytałaś.

Gość makiladuo
Wrzuć na luz z tym sprzątaniem i gotowaniem i śpij wtedy, kiedy dziecko śpi - nawet po kilka drzemek dziennie - nie przejmuj się tym, co ktoś może sobie pomyśleć, zdrowie twoje i dziecka jest ważniejsze, niż obowiązki domowe. Za kilka tygodni wszystko się ułoży, zobaczysz.

Gość hehehehehhehe
"hehehehehhehe dziś pierdu,pierdu leżały?gdzie? kto ci takie bajki opowiadał? Widać literatury za mało czytałaś." Jak kto ? moj***abcie ,babcie mojego męża, sąsiadki i inne starsze kobiety które znam . Kazda leżała 7 dni po porodzie i nie wstawała z lozka . Wszystkie mieszkały na wsi i nie pochodzily z bogatych rodzin, Nawet moja babcia ( ma 90 lat ) śmieje się z tego gadania o rodzeniu w polu:)

Gość gość
Autorko a co do twojego problemu to olej sprzątanie i duzo spij . Koniecznie tez idz do lekarza bo jesli to depresja to nie poradzisz sobie z tym sama . Tak naprawde wiekszosc kobiet przechodzi taki stan tylko mało która sie do tego przyznaje.

Gość gość
Nie słuchaj tych krzykaczek. Wrzuc na luz i zaangażuj ojca dziecka chocby do sprzatania czy zrobienia Ci kanapek. Ma urlop wiec nie pracuje i moze Ci pomoc. Nie daj sobie wmowic ze to Ty masz wszystko robic. Moj maz byl z nami do 7 tygodnia dziecka i robil na rowni ze mna przy nim wszystko, gotowal, sprzatal robil zakupy itp. oprocz karmienia bo kp ja na spokojnie odpoczelam po ciazy i porodzie. Te ktore tak krzycza tylko chca Cie zdolowac. Zobaczysz maluch szybko rosnie i niedlugo to minie wszystko. Upiecz sobie w rekawie w piekarniku miesko z ziemniakami kaz mezowi zrobic surowke i spokojnie na 3 dni starczy. Moze kup sobie chuste to bedziesz mogla z dzieckiem sobie chociaz cos do jedzenia zrobic. Kup biszkopty herbatniki banany i jak nie bedziesz miala czasu zjesc to sobie wyciagniesz i cos przekasisz. I nie martw sie, poczatki sa bardzo trudne ale po czasie dojdziesz do wprawy i bedzie lepiej. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość gość
Przepraszam ale komentarze sa wrecz bulwersujace. A moze KTOS ma slabsza paychike. Sama jestem matka 9 miesiecznego szkraba I mam momeny kiedy chce tylko plakac. Nie Jestesmy wszyscy tacy sami. Komentarze pt Czemu sie dalas zaplodnic sa plytkie I moim zdaniem Masakryczne. Trzeba byc wredna postacia Zeby tak napiac Dziewczynie W potrzebie. Zeby dobic ja czy co ? Kochana bedzie lepiej ja teZ Padlam pare razy. Ale jest OK. Nie jest lekko. Trzmaj sie !! Bedzie dobrze - wielki przytylas dla Ciebie !¡!!