Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mnie wjurza ta baba sluchajcie co wymyslila

Polecane posty

Gość gość

Żona brata mojego męża jest okropna! Zacznę od tego, że twierdzi, że moje córki ubierają się jak jakieś łachy w 'szmatki'. Normalnie porażka! Ona ma córkę z tego samego rocznika i ubiera ją na takim bazarze, nie zdradzę jakim, moje córki się z niej śmieją.. Ja je ubieram tak jak chcą, w sklepach typu: h&m, reserved, i te ubrania są ładne, modne, buty Nike, vansy lub jakie tam chcą a jej firma nosi jakieś sandalki białe, z których córki sie bardzo śmieją..jestem jeszcze w stanie tolerować ubrania z bazaru, bo niby sie bardzo nie różnią, ale ona twierdzi, ze w tej galerii to 'takie gowno' a jej firma jest ubrana jak siedmiolatka, nawet szkoda na nią patrzeć! W dodatku i my i oni budują dom. Nasz jest co prawda jeszcze nie wykończony w środku, rzn. została sama wykonczeniowka, czyli meble, jeszcze żadnych nie mamy, ale nasz dom jest piękny, mamy piękne okna, piękny kolor, jest duży, dużo pomieszczeń i duży salon. Ich dom? Okna jak w średniowieczu, cały jaskrawo czerwony a dookoła czerwony plot. Na to sie nie da patrzeć naprawdę!! Ludzie sie śmieją z tej czerwieni, ale oni i tak twierdza ze my mamy ohydnie. I to prosto z mostu mówią! Wszystko co kupie od razu mowi ze brzydkie i to naprawde przykre, ze są tacy ludzie.. Ja jej nigdy nie powiedziałam co sadze ale chyba powiem córkom, żeby wygarnely tej jej córusi, bo szlak mnie weźmie!!

Gość gość
Długie i słabe!

Gość gość
dwie idiotki na siebie wpadły i rywalizują która gorsza, a każdy kto ma dwa zwoje mózgowe po prostu jedną i drugą wyśmieje. I szlak to jest w górach, inteligentko, trafić może Cię najwyżej szlag.

Gość gość
0/10 dno - nawet prowokacji nie potrafisz składnie napisać

Gość gość
Mentalność, jak z podstawówki. Ogarnij się.

Gość gość
jej firma nosi jakieś sandalki xx firma nosi? WTF?

Gość gość
Boże poprawia mnie telefon, dlatego jest niezrozumiale. I to nie żadna prowokacja..

Gość gość
ale jest tak żałosne, jakby była prowokacją, nie wierzę, że istnieją takie głupie babska... a jednak istnieją... autorka...