Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćWika

czy jest tu ktoś ,kto prowadzi sklep odzieżowy???

Polecane posty

Gość gośćWika

Witam, właśnie niedługo otwieram sklep odzieżowy,wynajęłam już lokal,odnowilam go po poprzednich najemcach,kupiłam część towaru i złożyłam wniosek do pup o dofinansowanie ,teraz czekam na decyzje i będe mogła zacząć działać tzn. nawet jeśli nie dostanę tej pomocy to i tak otworze,ale bardzo by mi te pieniądze pomogły. chciałabym się dowiedzieć,gdzie zaopatrujecie swoje sklepy,jaki towar sprowadzacie ( ja część zakupiłam na Wólce Kossowskiej,część na Marywilskiej w Wawie,w najbliższym czasie jadę do Rzgowa k. Łodzi,tam jeszcze nie byłam) Kupuje marki Włoskie i Polskie,żadnej hińszczyzny,doradzcie mi jakiś dostawców. No i co Wam najbardziej schodzi i ile miesięcznie macie dochodow z takiego biznesu,oczywiście wiem,że miesiące są lepsze i gorsze,ale tak przeciętnie. Ja wydałam na towar już ok.7 tyś złotych,a jak rozpakowalam to w sklepie,to naprawde wydaje się tego tak niedużo , bardzo ciężko jest zaopatrzyć sklep od podstaw a chcę żeby sklep byl zapełniony na otwarcie ,bo sama nienawidze jak w sklepie są puste półki i nie ma wyboru,nie ważne o jaką branże chodzi. A lokal ponad 30m2,to trochę potrzeba. Proszę o rady,osoby prowadzą lub prowadziły takie sklepy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować