Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aammanderoska

Kobieta 25 latka waga 40kg

Polecane posty

Gość aammanderoska

Moj problem polega na tym ze jestem bardzo chuda wygladam jak anorektyczka! od 18 roku zycia a dokladniej od kiedy zaczelam palic to g****o papierosy :/:/:/ przestalam dbac o zdrowie jadlam bardzo malo doslownie tyle aby przezyc mozna powiedziec bo czasami nawet 2 kanapki dziennie:( nie myslalam ze ktoregos dnia obudze sie z wygladem anorektyczki :( teraz mam 25 lat i waze 40kg przez te lata schudlam 25kg :( postanowilam przestac palic po prostu rzucilam z dnia na dzien ten syf i wiecie co wcale nie tesknie!!! a palic to ja kochalam nie pale od 2,5 miesiaca ale moja waga caly czas stoi w miejscu jem duzo poniewaz sniadanie/2 sniadanie/obiad z 2 dan!/podwieczorek/kolacja/na dodatek opycham sie chipsami na noc! ale moja waga ani drgnie :( DLACZEGO TAK SIE DZIEJE ? TYLE RAZY SLYSZALAM PRZESTAN PALIC PRZYTYJESZ GWARANTUJE HEH I CO... I WLASNIE NIC... :( JESTEM ZALAMANA I RYCZEC MI SIE CHCE !!!

Gość aammanderoska
Moj problem polega na tym ze jestem bardzo chuda wygladam jak anorektyczka! od 18 roku zycia a dokladniej od kiedy zaczelam palic to g****o papierosy :/:/:/ przestalam dbac o zdrowie jadlam bardzo malo doslownie tyle aby przezyc mozna powiedziec bo czasami nawet 2 kanapki dzienniesmutas.gif nie myslalam ze ktoregos dnia obudze sie z wygladem anorektyczki smutas.gif teraz mam 25 lat i waze 40kg przez te lata schudlam 25kg smutas.gif postanowilam przestac palic po prostu rzucilam z dnia na dzien ten syf i wiecie co wcale nie tesknie!!! a palic to ja kochalam nie pale od 2,5 miesiaca ale moja waga caly czas stoi w miejscu jem duzo poniewaz sniadanie/2 sniadanie/obiad z 2 dan!/podwieczorek/kolacja/na dodatek opycham sie chipsami na noc! ale moja waga ani drgnie smutas.gif DLACZEGO TAK SIE DZIEJE ? TYLE RAZY SLYSZALAM PRZESTAN PALIC PRZYTYJESZ GWARANTUJE HEH I CO... I WLASNIE NIC... smutas.gif JESTEM ZALAMANA I RYCZEC MI SIE CHCE !!!

Gość aammanderoska
Moj problem polega na tym ze jestem bardzo chuda wygladam jak anorektyczka! od 18 roku zycia a dokladniej od kiedy zaczelam palic to g****o papierosy :/:/:/ przestalam dbac o zdrowie jadlam bardzo malo doslownie tyle aby przezyc mozna powiedziec bo czasami nawet 2 kanapki dzienniesmutas.gif nie myslalam ze ktoregos dnia obudze sie z wygladem anorektyczki smutas.gif teraz mam 25 lat i waze 40kg przez te lata schudlam 25kg smutas.gif postanowilam przestac palic po prostu rzucilam z dnia na dzien ten syf i wiecie co wcale nie tesknie!!! a palic to ja kochalam nie pale od 2,5 miesiaca ale moja waga caly czas stoi w miejscu jem duzo poniewaz sniadanie/2 sniadanie/obiad z 2 dan!/podwieczorek/kolacja/na dodatek opycham sie chipsami na noc! ale moja waga ani drgnie smutas.gif DLACZEGO TAK SIE DZIEJE ? TYLE RAZY SLYSZALAM PRZESTAN PALIC PRZYTYJESZ GWARANTUJE HEH I CO... I WLASNIE NIC... smutas.gif JESTEM ZALAMANA I RYCZEC MI SIE CHCE !!!

Gość gość
2,5 miesiaca to za malo potrzeba ci co najmniej 6 miesiecy .mam ten problem co ty co roku rzucam palenie zeby przytyc ,apeptyt wraca ale trzeba czasu ,dobrze jak bys brala jakies witaminy na apetyt.

Gość aammanderoska
hej dziekuje ci za odpowiedz :) juz myslalam ze tylko ja mam ten problem :( wiem ze juz nie wroce do papierosow poniewaz wcale mnie nie ciagnie do tego juz.. jestem w szoku poniewaz jaralam jak smok z 20-30 papierosow dziennie czasami nawet budzilam sie w nocy szlam sie napic****alilam no bo jak juz wstalam sie napic to czemu nie zapalic sobie.. :/ na poczatku bylo mi zle smutno itp bez papierosa ale teraz nie czuje wcale potrzeby zapalenia! mam wielka nadzieje ze uda nam sie przytyc :( ile wazysz jesli moge zapytac??? ja mam 165cm i waze 40kg :(

Gość gość
ja wazylam 49 kg przy 169 cm ,teraz waze 54-55 kg.

A ja mam 22 lata, 188 cm i 59 kg. Prawidłowa waga dla mnie to ok. 76 kg. Jem normalnie, można powiedzieć nawet, że dużo. Nie palę. Ale nic z tego. U mnie w rodzinie każdy chudy, więc nie łudzę się, że moja waga będzie kiedyś normalna. Robiłam mnóstwo badań i wszystko ok. Także nie wiem.

Gość aammanderoska
hej dziewczyny Wy to chociaz w miare wysokie a ja nie dosc ze 165cm to jeszcze 40kg :/ ludzie czasami daja mi 16 lat :/ np w sklepie alkoholowym kiedy chce kupic piwo :/ wlasnie siedze i jem hamburgera ;) co dziennie staram sie jesc duzo i kalorycznie licze kalorie co bym nie zjadla ;)jak glupia hmm moze wlasnie dla tego nie tyje bo sie zamarwtiam tym ? co kilka dni wchodze na wage... jak jakas chora umyslowo...

Gość gość
nie wchodz na wage caly casz bo sie tylko stresujesz. badalas tarczyce ? robilas w ogole jakies badania?

każdy tyje od czegoś innego, spróbuj jeść same białko a jak to nic nie da to przeżuć się na owoce, warzywa następnie na węglowodany.

Gość gość
no co ty kazdy gruba ci powie ze nic nie je a tyje

Gość aammanderoska
hej staram sie jesc wszystko wlasnie jem miesa to praktycznie co dziennie poniewaz moj obiad sklada sie co dziennie z ziemniakow i miesa lub kasza i mieso lub ryz i mieso;) jem tez owoce/warzywa/fast foody ;) pieczywo/sery/jaja itp duzo rzeczy solonych takich jak paluszki/orzeszki/chipsy mam tylko problem z polubieniem slodyczy :/ jakos od kiedy pamietam nie przepadam za nimi nie powiem ze nie jem wcale ale w bardzo malych ilosciach i rzadko bardzo co do badan to tak badalam sie dosc obszernie i wszystko ok masakra jakas.. ostatnio nawet zaczelam brac tabletki anty heh tylko po to aby utyc ale to tez nie daje rezultatow biore je juz 4 miesiac i nic

Gość aammanderoska
jejku juz sie zaczynam bac ze jestem jakas dziwna i ze po prostu juz taka mam byc ze nie przytyje nigdy i ze zawsze bede juz taka chuda okropna:(:(:(

Gość załamany_28
witam jestem facetem i też mam ten problem mam 28 lat i 182 cm wzrostu ważę 58kg i nie mogę przytyć, dieta, siłka, jedzenie wszystkiego nic nie pomaga jeszcze 3 lata temu ważyłem 66kg, a jakieś 5-6 lat temu 73kg. Mam jakąś dziwną przemianę materii jak zaczynam dużo jeść i sie ruszać ćwiczyć to wszystko wypróżniam 2 razy na dzień ! jak nie jem nic nie załatwiam sie 2-3 dni i waga dalej stoi przez to mam depresję, dziewczyny ze mnie szydzą, jestem samotny, a znajomi sie ze mnie nabijają z powodu mojej chudości :( Dodam, że napewno jestem zdrowy i na nic nie choruje masakra jakaś :/

Gość aammanderoska
tak sie staram robie chyba wszystko co sprowadza sie do tycia ale mi to nic nie daje po prostu :( tabletki anty rzucilam papierosy zaczelam jesc bardzo duzo a tu nic ta z****** waga caly czas pokazuje 40kg nie no sorry 40 i 3 lub 40 i 1 heh paranoja jakas:/

Gość aammanderoska
przykro mi wiem co czujesz ... :( ehh chyba juz taki nas zaje.... los tylko ja sie z tym nigdy nie pogodze cche byc atrakcyjna i kochana chce wygladac kobieco i wogole a tu ahhhh.... :(

Gość aammanderoska
najgorzej wkurza jak ktos ci gada za kazdym razem ja piernicze jaka ty jestes chuda jak bysmy o tym kuzwa nie wiedzieli co nie!!??:/

Gość załamany_28
no lipa ale wydaje mi się że ja i tak mam gorzej kobiety od faceta oczekują raczej męskiej postury osiłka, a ze mnie tylko mogą szydzić bo takie chuchro ze mnie :( Ostatnio zaobserwowałem, że jak śpie pod lżeszjym kocem i mi zimniej to troche przytyłem 1,5kg :P

Albo wnerwiające: "Daj spokój, taka waga to marzenie dla niektórych." A dla innych? Udręka.

Gość aammanderoska
tak to jest ci grubi chca byc jak chudzinami a te chudziny chca byc tymi grubaskami ;) niestety tylko ze grube kobiety chociaz sa kobiece heh a nie jak ja jak dziecko :(

A czy waga u Was przekłada się na inne problemy niż te estetyczne? Bo np. ja za czasów podstawówki miałam palce grube od... opuchlizny. Mieliśmy taką wuefistkę, która na KAŻDEJ lekcji kazała grać w siatkówkę. No i za każdym razem - zerwana torebka stawowa palca. Moje chude palce nie wytrzymały jeszcze ani jednej gry w siatkę.

Gość prawictwo pospolite 143
lepsza dziewczyna która waży mało niż dużo .. Szczupła wygląda delikatnie i kobieco , a gruba prezentuje sie jak świnia w korycie Chociaz 40 kg przy 165 cm to rzeczywiscie za mało . Najlepsza waga dla 165 cm wynosi 49-52 kg

Gość gość
elyh 59 kg to nie jest anoreksja .. Po prostu jesteś szczupła . Wagę masz w normie

gość wczoraj , pewnie, że nie anoreksja, ja się nie odchudzam przy tej wadze. Anoreksja to choroba psychiczna, sprowadzanie się do takiego stanu i widzenia siebie grubym, mimo niedowagi. Waga w normie? Mój wskaźnik BMI wynosi 16.7, a poniżej 18.5 zaczyna się niedowaga. Nie wiem, gdzie tu widzisz normę.

Gość aammanderoska
up

Gość gość
Ja mam wage taka sama zanim Ty schudlaś,jedz przed snem a napewno przytyjesz,nie wiesz co tuszy?Chleb i ziemniaki w duzych ilosciach jak chcesz przytyć.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.