Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia123432

pomocyy!!!! moje zycie sie sypie!! :(((

Polecane posty

Gość madzia123432

Hej kochane. Więc tak, chciałam się doradzić co byście zrobiły na moim miejscu bo mój mózg tak bardzo już wariuje. Wyjechalam że swoim teraźniejszym chłopakiem do Anglii. Wynajmowalismy pokój. Poznaliśmy tam chłopaka, który nam dużo pomógł i był takim naszym przyjacielem. Los chciał ze ta sielanka trwała ponad rok i musieliśmy wrócić do Polski. I tutaj zaczynają się schody.. mieszkam z moim chłopakiem, pracujemy ale wszystko między nami się wypalilo. On tego oczywiście nie widzi. Nie kocham go już, nie mam potrzeby na przytulanie, całowanie nie wspomnę o sexie. On widzi że jestem zimna dla niego. Pomimo jego niewiedzy utrzymuje kontakt z chłopakiem z anglii. Ja czuję że to jest ten jedyny. Potrafimy rozmawiać ze sobą 6 h dziennie na Skype lub innym komunikatorze. Cały czas zastanawiam się czy wyjechać tam spowrotem, zostawiając tutaj wszystko. Czuję ogromny pociąg do chłopaka który mieszka tak daleko. Proszę doradzcie mi.

Gość gość
Nic nie czujesz do tamtego chłopaka, po prostu ty i twój obecny facet jesteście zakompleksionymi cebulakami którzy na siłę chcą wyjechać

Gość gość
Po pierwsze trochę spokojniej, po drugie ja chcę mojego chłopaka zostawić i sama wyjechać.