Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maidenhead

Czy słusznie się martwię?

Polecane posty

Gość maidenhead

Witam Was. Okres spóźnia mi się już 2 tygodnie. Kochałam się z chłopakiem 5 tygodni temu: w trakcie miesiączki, niestety bez zabezpieczenia, ale też bez wytrysku. Byliśmy na kempingu, no i tam wiadomo, warunki polowe, dźwiganie od czasu do czasu ciężkiego plecaka, kilkunastogodzinna podróż w jedną stronę. Przechodziłam również niewielką infekcję pochwy. Dodam że robiłam już dwa testy ciążowe (w odstępie tygodnia) i każdy z nich wyszedł negatywny- były one różnej firmy i różnego rodzaju. Objawów ciąży właściwie nie mam, jedynie bolą mnie piersi. Nie zaobserwowałam u siebie białych upławów, podwyższonej temperatury czy choćby wyższej wagi. Cały czas się zamartwiam ponieważ nie planuję jeszcze dziecka. Próbowałam dostać miesiączkę przy pomocy jakiegoś sposobu z internetu- kilka tabletek przeciwbólowych, wejść do gorącej wody, poćwiczyć trochę, potem wygrzewać się w łóżku z termoforem. Niestety to nie podziałało. Myślicie że mogę być w ciąży? Jeśli nie to co może powodować brak miesiączki? Już lekko wariuję więc jeśli znacie jakieś sposoby na wywołanie okresu to byłabym wdzięczna.

Gość gość
Polecam wizytę u lekarza. Ciąża to raczej nie jest. Ale moze byc jakas choroba