Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale beka w programie Pytanie na Śniadanie na dwójce żony turków

Polecane posty

Gość gość

zaprosili jedną babkę, która podróżuje po Turcji i jedno małżenstwo kobieta polka i turek , wcześniej pokazali reportaż że w Turcji dzieci pracują w polu, nie chodza do szkoły, mieszkają pod namiotami i wyszło nowe prawo że w Turcji KOBIETOM NIE WOLNO SIE GŁOŚNO ŚMIAĆ :D zadawali pytania zaproszonym gościom a ci bronili Turcji - że tam jest cudownie, że ugoszczą lepiej niż w Polsce a pola żona od Turka chwaliła ten kraj i mówi że ona nie pozwoliłaby sobie żeby przed teściową chodzić w szortach albo koszulce na ramiączkach :D i robiła z siebie taką poddaną która kocha kulture tamtejszą a tamta podróżniczka była wręcz niesympatyczna i mówiła że Turcja jest lepszym szczęśliwszym krajem niż Polska i jest bezpieczniej w kraju z meczetami a chrześcijańskie są niebezpieczne i się źle czuje powiedzieli że tam nie ma zaaranżowanych małżeństw , że to nieprawda prowadzący myśleli że obgadają konserwatywną turcje i skomentują dziwaczne tam prawo a ci wręcz się kłócili z nimi hahahahahahahahahahaha :D

Gość gość
No jak się kobita świadomie wżeniła w turecką rodzinę, to znaczy, że jej się tamte zwyczaje podobają, więc nic dziwnego, że ich broniła.

Gość gość
W ogóle to zapraszają Turka z żoną i liczą na to, że ta żona nie będzie bronić tamtej kultury? A pomyśleli, co by ją mogło spotkać ze strony męża za twierdzenie, że tam jest źle?

Gość gość
a podrózniczka była zła, że pytają ich o rzeczy negatywne i zaczęła się jąkać i przejęzyczać z nerwów, nie mogła wypowiadzieć jakoś ja jestem szczęsliwiejsza ......szczęsliw...... :D

Gość gość
Bo jest tak szczęśliwiejsza, że już zapomina języka tej złej Polski :P

Gość gość
zadali im pytanie dlaczego premier wprowadził prawo że kobietom nie wolno się smiać to tak smęcili że nic nie odpowiedzieli nie ustosunkowali się do tego tylko odbiegali od tematu

Gość gość
A mężczyznom wolno? To ja już widzę jaka ona szczęśliwiejsza. Za trzy lata założy burkę i tyle będzie występów w tv i podróży.

Gość gość
one własnie mówiły że te w burkach to cudowne kobiety, otwarte , gościnne a prowadzący pytaja - a dlaczego nie chca podawać ręki ? a oni że to normalny zwyczaj że tam się nie podaje ręki i to jest super , hahaha a rozbroiło mnie - "ja bym nie pozwliła sobie przed tesciową bluzki na ramiączkach,szorty" zaprosili ludzi z wypranym mózgiem , dla mnie ci goście - BREDZĄ żona Turka to niedługa sama siebie zacznie biczować za to że się urodziła kobietą a jej części ciała są kuse , nakryć się płachtą i tylko otwory na oczy - chorzy ludzie

Gość gość
Z podawaniem ręki może to być jakiś zwyczaj. Ale co do tych dziewczyn w burkach - one serio mogą być fajne, wesołe, otwarte, ale co z tego, skoro nie mają żadnych praw i przez złe zachowanie obcego mężczyzny na ulicy potem one mogą zostać ukarane? Ludzie jak ludzie, ale to nie znaczy, że są szczęśliwe, albo że nie byłyby szczęśliwsze w bluzeczce na ramiączkach i szortach, albo miniówie.