Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna1995

Mój ex ma dziewczyne jestem zazdrosna chce rozbić zwiazek

Polecane posty

Gość Smutna1995

Byłam z nim 1,5 roku źle się zachowywałam i postanowił odejść. Ja zrozumiałam ze bardzo go kocham i się zmiennie lecz on już nie chciał odbudowywać naszej miłości. Po 3 miesiącach znalazł sobie inną dziewczynę z tej samej miejscowości co ja. Dodam ze jej on zawsze się podobał i nawet kiedyś pow ze skoro nie jestem z nim to ona się za niego bierze i tak zrobiła. Teraz on jest nią zachwycony słucha jej wydaje się szczęśliwy a ona jest dla mnie wredna na fb pisze mi ze nie szanowałam X a teraz jej jest dobrze bo to z******ty facet itp. Gdy idę a zobaczę jego samochód pod jej domem dostaje szału jestem zazdrosna chciałam bym rozbić związek i znowu odzyskać lecz on mnie znienawidził nawet cześć mi nie powie tak go nastawiła . Nie chce mieć innego faceta chodź minęło już 5 miesięcy od rozstania. Proszę o jakieś rady :(

Gość gość
Prosisz o rady ?? proszę ! zostaw gościa w spokoju , trzeba było myśleć wcześniej jak z nim byłaś a nie teraz . Z zazdrości będziesz komuś życie uprzykrzać ? jak ci powiedział że nie to nie !!! daj spokój bo nic z tego nie bedzie . K...a co za głupia baba.....

Gość gość
A jak to dobrze , że poszedł sobie do innej . Ja mam święty spokój i oddycham pełną piersią :)

Gość gość
Hehe ciekawe jak mozna rozbic komus zwiazek:-D Chyba tylko taki beznadziejny bo nie ma szans zeby np moj rozbic

Osoba powyżej ma rację . Dziewczyno , on jest teraz szczęśliwy , Ty to zepsułaś i możesz mieć pretensje tylko do siebie . Znalazł kogoś lepszego , kogoś kto go pokochał . On nie jest jedyny znajdziesz innego , a jego zostaw i daj mu żyć .

Gość gość
Można można jak się wie w kogo uderzyć to potem leci lawinowo . Chłopy są głupie a baby bez skrupułów i przebiegłe zdecydowanie gorsze od chłopów . A poza tym jak można kochać chłopa który miał więcej bab niż włosów na głowie .

Gość gość
Co za głupie i beznadziejne forum . Ludzie chyba naprawdę nie mają innych problemów .

Gość Iza10
Twój ojciec chyba nie wybiera Ci partnerów , więc poczekaj aż pojawi się następny , tego kwiata to pół świata . Ogarnij się i zluzuj bo on ma na pewno Ciebie dość , może za 10 lat powie Ci cześć jak będzie miał dzieciaczki i wspaniała rodzinkę .Ciesz się że osoba którą kochasz zaznała szczęścia , a nie psuj mu tego .

Gość Smutna1995
Tylko że ja bardzo tęsknie za nim :(

Gość Smutna1995
i najgorsze to ze nie chce nikogo innego

Gość gość
Była mojego faceta zaczęła do niego wypisywać 2 lata po tym jak sama go rzuciła ze go kocha i tęskni :D a była z nim uwaga Kilka miesięcy.... Zdradziła go, rzuciła a potem sie okazało ze całe 2 lata żałowała tego, no a on zaczął być ze mną, a ona zdziwiona ze on nie chce do niej wrócić po 2 latach :D a dziewczyna ma ponad 20 lat... Paranoiczka. Sorry ale skoro sie rozstaliscie to daj muswiety spokój. Nie odbijesz go, serio :) oni raczej sie z ciebie śmieją i musisz po prostu zapomnieć. Wiem ze to trudne, sama kiedyś odchodziłam rok po tym jak mnie człowiek rzucił

Gość gość
smutna-zdychaj.