Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna    Pusia

Dlaczego faceci olewają pulchniejsze dziewczyny? :(

Polecane posty

Gość Smutna    Pusia

Mam 165 i 78 kg, przecież to niedużo. Czemu chłopcy tak mnie omijają? :(

Gość eryk577
może to nie jest wina twojego wyglądu, tylko jest jakiś inny powód?

Gość gość
A skad jestes? Jak jestes zadbana i mas ladna buzie to chetnie sie umowie.

Gość gość
a dlaczego kobiety olewają bezrobotnych facetów? pomysl sama

Gość gość
bo grube baby są na ogół leniwe mam takie w pracy i wiem co pisze(tylko kawuś tylko ciasteczka i wiecznie sie odchudzają k..),to samo bezrobotni pracy jest duzo jedyny minus mało płatna ale jest ale lepiej te kilka zł miec niz nie mieć

Gość gość
chyba nie wszyscy olewaja.

Gość gość
bo jednak większość woli szczupłe kobiety, mają do tego prawo.

Gość gość
niedużo? o k***a jakie myślenie. Ale mam radę spróbuj interesować się męskimi "pusiami". Moja znajoma o twojej wadze znalazła takiego frajera, wysłała go do Niemiec i nawet seksu nie musi z nim uprawiać częściej niż 3 razy w roku. Zdradza go więc na seks z grubą są chętni, ale związek miała tylko z jednym - swoim mężem.

Gość gość
Zamiast narzekać, weź się za siebie, schudnij, na zgrabne laski faceci lecą jak pszczoły do miodu.

Gość gość
Bo te pulchniejsze sie slabo wala i leza jak klody a k****a by chcialy jak lewarek do zmiany biegow w samochodzie ciezarowym

Gość gość
Bo gatunek TAK SZALENIE uduchowiony i szlachetny i lepszy od nas kobiet jak meNSZczyzna nie potrzebuje towarzyszki zycia tylko atrakcyjnego DODATKU do inwentarza i inkubatora w jednym :P najlepiej takiego, zeby koledzy walili groochy z zazdrosci, ze nia trafil im sie taki model :P Owe glebokie i szlachetne istoty w zyciu :P w wyborach nie kieruja sie natura ani popedem - choc caaaaly czas TAK twierdza - tylko AKTUALNA MODA :P Co spoleczenstwo uzna za modne np. laska z jedna noga i krzywym nosem i wlosami na czole to facet "wybierze" zgodnie z instrukcjami stada zeby potem wozic sie przed kumplami - mam lepszOM pozycJEM spolecznOM niz wy bo ja miec lepsza doopa :P Oczywscie wszytsko to w przeciwienstwie do "prymitywnych" samic, ktore szukaja partnera na poziomie emocjonalnym, sexualnym i intelektualnym :P REASUMUJAC - trafilas na pechowa epoke. Jeszcze za czasow niejakiego Rembrandta wiekszosc mezczyzn stawalaby na rzesach zeby Cie posiasc :D teraz TRENDY i JAZZY jest co innego wiec niestety ale nie jestes "reprezentacyjna" maskotka. OT i caly sekret meskiej "MILOSCI" :D:D:D:D

Gość gość
Poszukaj pana pusiowego. Dlaczego grube laski mają aspiracje do szczupłych przystojnych facetów? prędzej grubson spuści z tonu niż jego damska odpowiedniczka

Gość gość
Poszukaj grubego faceta chociaz cszczuple kobiety tez chca grubych facetow.

Gość Smutna    Pusia
Liczę na przystojniaka. Nie chcę grubasa!

Gość smutny pusio
Ómuwimy się? Ważę tylko 98 kg to niedurzo

Gość smutny pusio
Pomyśl jak się będziesz czóła przy gościu o takiej samej wadze, no mnie by było gupio

Gość gość
ja mam 164 cm i 75 kg ,więc podobnie jak u Ciebie. Nie mam kłopotu z facetami , najważniejsze dobrze czuc sie w swoim ciele ,no może jesteś młodziutka ,bo ja mam 35 lat ,to i taki równolatek woli pulchniejszą od kościotrupa. A u młodzieży to trend na anoreksje straszny

Gość gość
samotna pusiu nie przejmu jsie 78 kg to nieduzo jest pomysl razcej co byłoby jak bys miala 178 kg?? jak wezmiesz sie w garsc to zwalisz tyli ile chcesz . pozatym drogie dziecko musisz wiedzec ze waga nie jest wyznacznikiem czyjes atrkcyjnosci owszem jak jest patologiczna i przekracza dajmy ponad grubo 100 . to tak ale dasz rade nie słuchaj tych chorych postow i nie pisz tu na cafe bo sami debile odpisuja . nieraz widuje takie chude szaczapy takie chuderlawe kobiety i wiekszosc z nich jest tak paskudna z zryja ze kijem bym nie dotknał takiej,a jak jescze ma na pyski jakie pryszcze to juz rzygac sie chce wiec daj spokoj,. powodzenia

Gość smutny pusio
to umówimy się :D zapraszam na hamburgera

Gość gość
twoja pusinka jest smutna to zaraz ją rozweselę :) zapraszam na dużego loda z białą polewa mniam :P

Gość gość
Masz brzydki ryj? Wiesz niektóre z tzw. chłopięcą figurą jak przytyją to wyglądają jak stare chłopy

Gość gość
Tej pustej lali, która twierdzi, że zgrabne laski to tylko "moda" i że faceci kierują się rzekomą "modą" na nie, bo takie czasy, chcę tylko napisać, że jest głupia jak bęben. Ja nie kieruje się żadną modą, tylko po prostu zgrabne, szczupłe laski mnie po prostu kręcą, a grubaski po prostu odpychają, są kompletnie aseksualne.