Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteście szczęśliwi w związku małżeństwie???

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie jak długo jesteście razem i czy jesteście szczęśliwe w związku. Ja jestem w związku 7 lat, mieszkam z narzeczonym od 3 lat. Za 2 lata bierzemy ślub. Ostatnio tak sbie myślałam o nas i stwierdziłam, że jestem szczęśliwa i że pomimo długich 7 lat nadal się kochamy, szanujemy, mówimy do siebie czule. Jak się kłócimy to tylko o pierdoły. Choc mój narzeczony to wybuchowy facet, widzę że w przeciągu tych lat bardzo się zmienił na lepsze. Jest dla mnie dobry i widze to, że mnie kocha. A jak u was???

Gość gość
Nie byłam nigdy mezatką ale powiem ci ze mam dwa zwiazki za sobą i na dzien dziseijszy jestem zawiedziona relacjami damsko meskimi. Nie wiem czy mam pecha czy za duzo wymagam, ale dziś po 2 latach zwiazku i roku mieszkania razem wyć mi się chce i marzę o wyprowadzce.

Gość gośćautorkaa
ale dlaczego marzysz o wyprowadzce? Może po prostu nie trafiasz na odpowiednich facetów, myślę że aby byc w związku szczęśliwym to trzeba naprawdę dobrze się dobrac i trzeba umiec ze sobą rozmawiac. Wydaje mi się ża ja z narzeczonym pasujemy jak dwie połówki jabłka. Mamy podobne cele w życiu, marzenia, jesteśmy towarzyskimi ludzmi, nie nudzimy się ze sobą.

Gość gość
ja jestem z facetem 1,5 roku, od pół roku mieszkamy razem i tak naprawdę... nie jest źle, ale nie jest też cudownie :( żyjemy trochę jak tacy przyjaciele, nie ma romantyzmu, nie czuję się wielbiona, kochana, jedyna...

Gość gość
Marze o wyprowadzce bo jestem rozczarowana nim i naszym zwiazkiem. Po 2 latach powinnam swiata poza nim nie widziec a ja od jakiegos pół roku myśle o zakonczeniu tego zwiazku. Nie mam nawet ochoty na seks z nim. Co mnie rozczarowało? Nigdy ale to nigdy on mnie w ciagu dnia ani nie rpzytuli ani nie pocałuję, nawet głupuiego buziaka nie dostaję gdy on wraca z pracy. Seks taki mechaniczny, na ostro, nigdy czułosci. Sam nadstawia się do drapania i masowania ale mnie nigdy sam od siebie nie sprawi rpzyjamnosci. Z biegiem czasu wyszło że jest zadłuzony co uniemozliwoa nam czy to myślenie o slubie czy o dzieciach.

Gość gość
ja jestem z moim mezem 10 lat i jestem bardzo szczesliwa ,poczatki byly ciezkie a teraz rozumiemy sie bez slow.

Gość gość
Jestem w związku w sumie około 9,lat. W małżeństwie 4. Jestem bardzo szczęśliwa. Chociaż bywają gorsze dni i mąż mnie wtedy wnerwia... I mieliśmy rok temu kryzys, to szczere rozmowy Pomogły nam ocalić nasz związek i teraz jest lepiej niż na swym początku :) dzieci nie mamy.

Gość gośćautorkaa
Ja mysle, że skoro myślisz o zakończeniu związku już teraz, to nic z tego nie wyniknie. Czy on się zmieni? Mój facet zmienił się, kiedyś był chorobliwie o mnie zazdrosny, robił mi awantury. Ale po czasie zobaczył, że może mi ufac i jest już zupełnie inny. Ty nie czujesz się dobrze w związku, a to już nie jest dobry znak. A rozmawialas z nim o tym? Fajnie że kilka z was czuje sie szczęśliwie w małżeństwie, bo cały czas na tym forum czyta się, że mąż mnie zdradził, nie dba o siebie, mam kochanka itp. wraca wiara w szczęśliwe i długie małżenstwa :D

Gość słoneczna diana anna
jestem w związku od 4 lat, od 2 msc w narzeczeństwie, za 2 msc mamy ze sobą zamieszkać. bywały jakieś gorsze chwile, ale po każdej gorszej widzimy jak nam na sobie zależy i znów wchodzimy w okres randkowania. jesteśmy w siebie zapatrzeni, ciągle się przytulamy, jesteśmy dla siebie czuli, ciągle jakiś dotyk jest między nami, całuje mnie w dłoń, mizia po udzie w czasie jazdy. jestem bardzo szczęśliwa. kochamy się. oboje mamy ciężki charaktery i różne poglądy, ale udaje nam się to jakoś pogodzić i prawie się nie kłócimy. muszę przyznać, że ma on bardzo specyficzne poczucie humoru, które czasem mnie wkurza, ale wiem, że teraz bez tego by było mi trochę nudno. a seks mamy bardzo udany, uwielbiam się z nim kochać...

Gość rosliny manigrochu
fajnie wiedzieć że zdarzają się ludzie szczęśliwi.