Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja laserowa BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś może polecić jakiś salon? Zależy mi na skuteczności, cena jest drugorzędna

Gość gość
nikt nie wykonuje depilacji laserowej w białymstoku???

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!

Gość Migotka1313
Hej, ja zabiegi wykonuję w salonie sieci DeLux, mają w całym kraju swoje gabinety. W Białymstoku mają laser LIGHTSHEER DUET. Obecnie można skorzystać ze znizki, osoba z mojego polecenia dostanie 20% zniżki na zabiegi na pierwszej wizycie, sama z tego korzystałam, fajna sprawa. Zresztą te salony mają przystępne ceny, zobaczcie sobie na ich stronie. Chętnych zapraszam na migotka13@interia.pl

Gość gość
Ja robiłam depilacje laserem QuickLight w klinice dr legrand, miałam kilka zabiegów na łydki i efekty są bardzo zadowalające. Do tego przyjemna obsługa, aż chce się tam wracać. Polecam.