Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasytuacja

sponsor

Polecane posty

Gość takasytuacja

Hej, jestem 20-letnią dziewczyną która potrzebuje pomocy finansowej. Od dłuższego czasu utrzymuję się sama, pracuję ale niestety nie wystarcza mi to na opłacenie wszystkich rachunków i utrzymanie się...proszę bez hejtowania i dissów pod względem mojej osoby. Nie szukam opinii innych na ten temat a jedynie oferty od osób które mogły by mi pomóc.

Gość gość
Ile Ci potrzeba?

Gość gość
jednak pozwolę nieco się zdziwić że wielkie masz te rachunki :P jak cię nie stać na chatę to zamieszkaj ze współlokatorami, a nie szukaj poziomu życia na który nie zasłużyłaś (tzn. masz zamiar zasłużyć dupskiem)

Gość zzbbychu
daję 2 tysiące za 10 spotkań w miesiącu spotkania na seks, a nie jakieś rozmowy o literaturze licytacja, kto da więcej!?

Gość takasytuacja
wolała bym raczej spotkania z mężczyznami, a co do współlokatorów właśnie wyszła mi taka sytuacja że zostałam na chwilę bez nich xD nie szukam poziomu życia na który nie zasłużyłam...po prostu czasem w życiu tak wychodzi :/

Gość gość
tak wychodzi, że nie stać cię na poziom życia, po co się tłumaczysz, rozmawiaj lepiej z licytatorem

Gość gość
A na czym mala polegac te spotkania

Gość gość
takasytuacja Powiedz ile Ci potrzeba to pomyślimy, jak Ci pomóc. Jak wolisz mogę zostawić gg.

Gość gość
2 tys za 10 spotkan to wychodzi po 200 za spotkanie.. to bardzo malo tak naprawde, tyle to biora pod latarnia przeciez.

Gość gość
na wzniosłych rozmowach o ważnych tematach w drogich lokalach :D hahaha

Gość zzbbychu
"2 tys za 10 spotkan to wychodzi po 200 za spotkanie.. to bardzo malo tak naprawde, tyle to biora pod latarnia przeciez" No, ale jak zamówienie hurtem to i cena niższa paniusiu! Poza tym to był początek licytacji, nie nie poradzę że nikt nie dał więcej, wygrałem!

Gość gość
2 tysiaki dla takich małych ścier to przecież kasa jak marzenie

Gość takasytuacja
po pierwsze to nie jestem ściera, po drugie nie interesuje mnie spotykanie się tylko dla seksu i to jeszcze za takie pieniądze xD szukam normalnego faceta który byłby mi w stanie zaoferować pomoc a nie który będzie traktował mnie jak dziwke...

Gość gość
proszę tylko o poważne propozycje na maila rudaaa2208@gmail.com

Gość gość
takasytuacja Fajnie że odnosisz się w takim razie tylko do postów gdzie oferują Ci seks, chciałem pomóc, choć sam jestem niewiele starszy, skoro jednak sobie tego nie życzysz, powodzenia.

Gość takasytuacja
nie odnosze się tylko do postów gdzie oferują mi sex...wolała bym porozmawiać na priv

Gość gość
na priv? masz tu konto, czy chodzi CI o maila, lub inny komunikator?

Gość gość
może być maile, ewentualnie ogarnę zaraz GG

Gość gość
To co ten facet z tobą robił poza seksem? Czy chodzi o to, że przed seksem jakaś przejażdżka, jedzonko i rozmowa?

Gość takasytuacja
ok tylko konkretne propozycje, nie mam czasu ani ochoty na wyjaśnianie co, jak i dlaczego?! Potrzebuję 1000zł, kontakt priv rudaaa2208@gmail.com ewentualnie GG 39999966