Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie ze Polska dostarcza dla Ukrainy amunicje..?

Polecane posty

Gość gość

w TV o tym nie mowia:/ wiedza tylko Ci co mieszkaja przy granicy...chyba naprawde mamy przerąbane u ruskich!!!

Gość Trent Easton
Ale jaką konkretnie?

Gość gość
nie wiem, przed chwila gadalam ze znajomym co mieszka przy granicy, zna tez paru ukraincow....mowil ze wczoraj i dzisiaj dostarczane byly helmy i amunicja

Gość gość
Po co debilu zakłądasz tak absurdalne tematy, idz się wysraj jak ie masz co robić. To sa dosc powazne tematy, nie dla kretynó na kafe.

Gość gość
Słyszałem o tym od pewnych osób, podobno co trzy tygodnie robią takie dostawy. ale to nie temat na forum.

Gość gość
nie jestem kratynem, piszze tylko to co wiem, jesli nie interesuja cie takie tematy to nie czytaj. Wiem ze jest to powazny temat dlatego to tu napisalam

Gość gość
Nie strasz ludzi...

Gość gość
nie strasze, sama sie boje, napisalam bo sadzilam ze kots z was moze wie cos wiecej na ten temat.

Gość gość
Jakaś panna napisała, że dziś z ZW pojechali na ukrainę i ze szpitala wojskowego też. to może kolejna dostawa?

Polska regularnie uzbraja kijowską juntę :(. Przekazaliśmy im m.in. nasze najnowocześniejsze haubice samobieżne KRAB. Obecnie junta wykorzystuje je do ostrzeliwania Ługańska. Separatyści nie mają broni o takim zasięgu, więc KRABY-y są bezpieczne.

Gość gość
A Rosja i tak Polaków wydyma...

Gość gość
tylko dlaczego w mediach cisza na ten temat? moge sie zalozyc ze nie wiemy o wielu sprawach

Gość gość
Jeśli Polacy dowiedzieliby się, że uzbrajamy Rosjan zaczęła by się masowa manifestacja, tłumy atakującee wiejska ..panika.

Gość zmartwionaoniego
Skąd wiesz o tym? kilka osób dziś wyjechało w tym mój kochany ale wielka tajemnica to nic nie wiem a zwłaszcza o broni

Gość gość
Jeśli Polacy dowiedzieliby się, że uzbrajamy Rosjan zaczęła by się masowa manifestacja, tłumy atakującee wiejska ..panika. x chyba nie rosjan a ukraincow/?

Gość gość
pomyliło mi się sorry. własnie oglądałem reportaż mowili o Rosji i tak mi się napisało.

Gość gość
wkurza mnie to ze nie informuja ludzi o tak waznych sprawach;/ moge sie zalozyc ze 90% z nas jest przeciwna takim posunieciom, ale oczywiscie nie mamy nic do gadania. Jak nie daj boze przyjdzie co do czego to rzadzacy pierwsi uciekna z rodzinami a nas beda ruskie wyrzynac;/

Gość zmartwionaoniego
Czyli jednak nikt nic nie wie o ZW? Próbuję się dodzwonić do narzeczonego a on ma wyłączony tel.. ryczę od rana a tu o jakiś broniach piszecie, pocieszcie jak coś wiecie

Gość gość
Słyszałam, że pojechali pomagać Polakom na Ukrainie tzn. pomoc psych i wsparcie, opieka. Nie wiesz, czy narzeczony mówił coś o kobietach, które też pojechały? obiło mi się o uszy Jaki debil wysyła kobiety na Ukrainę.