Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocne ubranie

w czym spać z facetem

Polecane posty

Gość nocne ubranie

Jadę z moim chłopakiem na wakacje i mam problem koncepcyjny z moim nocnym wdziankiem. Nago? W majtkach? W luźnej koszulce? W jakiejś gustownej piżamie? W czym sypiacie z facetami forumowiczki? Forumowicze - w co ubierają się na noc wasze kobiety?

Gość gość
Ja spałam tylko w stringach, a on w samych majtkach i tak było wygodnie nam obojgu :P

Gość gość
mój chłopak lubi jak śpię nago a jak już to w samych majtkach

Gość gość
w pajacyku i szlafmyca na główkę :)

Gość gość
a jakieś seksowne piżamy czy inne wdzianka?

Gość gość
ja tam nago, albo w jakies haleczce

Gość nocne ubranie
właśnie rozważam zakup czegoś zwiewnego z koronką. Ale nie wiem czy jest sens wydawać kasę i czy nie lepiej zainwestować w kolejne seksi majtki.

ja w gaciach tylko. Mój facet lubi majteczki w kropeczki, żadne koronki, tylko kryte majty w kropy :D

Gość nocne ubranie
jeśli mogę zapytać - po akcji się ubierasz w ten komplet? Tak sobie trochę nie mogę tego wyobrazić stąd i moje rozterki

Gość gość
Ja nawet z facetem śpię w tym w czym mi wygodnie: koszulka + spodenki. I nie widzę powodu, żeby "po akcji" nie móc się w to ubrać. Zimno mi w nocy nawet z facetem, więc nie śpię na golasa, a nie będę się przesadnie poświęcać dla jego doznań.

Gość gość
moze nie chodzi o doznania ja poprostu lubie czuc sie fajnie, ladnie

hmm...jak jedziemy gdzieś ze znajomymi to w spodenkach od dresu i koszulce na ramiączka (jakiś wakacyjny wyjazd). jak z moim facetem i nikt na bank nam nie przeszkodzi to w majteczkach :P.

Uparłyście się na te majteczki :D :D :D, a to właśnie jedyna część ubioru, która mężczyźnie w nocy przeszkadzać może :( :( :(. Każdą, nawet najdłuższą bluzę podwinąć powoli w ciemności można :D :D :D, a do zdejmowania majtek, to już trzeba współpracy kobiety :( :( :(. Najprzyjemniejsze są akcje, gdy człowiek nie bardzo wie, czy to, co się dzieje jest snem, czy jawą :) :) :). A szamotanina z majtkami potrafi taki sen przerwać :(.

Gość gość
ja śpię w spodenkach i koszulce on w majtkach i koszulce, jesteśmy zmarźlaki, i oczywiście osobne kołdry bo każdy z nas lubie się w nią zawinąć - potem jest walka hehehe, letnie mamy osobne zimą wcześniej była jedna dużo 220-200 kołdra plus koc więc jakoś to funkcjonowało - teraz kupię 2 nowe zimowe.

Gość gość
my tylko nago , pod jedną kołdrą i jest bardzo gorąco..........

Gość gość
a na wyjazdy też zabieramy zawsze do auta normalną pościel plus mamy taki mega wygodne poduszki z pianki termo (polecam każdemu - tylko nie taką z lidla za 50 zł) w rodzaju Tempur plus mamy też taką 10 cm nakładkę na łóżko i ją też potrafimy zbrać bez krempacjii ;p No chyba że hotel >=3* to sobie darujemy ale jakieś domki czy pensjonaty spoko.

Gość gość
Bluzka i majtki. Stroić sie do spania? Jakos faceci nie szykują sie specjalnie wiec czemu i ja mam.

Gość gość
W gorsetcie pończochach i szpilkach :-)

Gość gość
Obydwoje nago od lat.

Gość gość
kurde, co nas obchodzą Twoje nakładki, pianki i poduszki które ze sobą wozisz gościu , temat jest o czym innym :o

Gość gość
Nago.

Gość gość
któraś tam dobrze napisała. faceci nie stroją się ani do spania, ani do seksu, więc czemu ja mam? któraś dodała, że lubi czuć się fajnie. super, jeśli czujecie się fajnie tylko w seksownej bieliźnie, ja jej nie lubię, jest niewygodna i irytująca. owszem mam taką, na specjalne okazje albo jak mnie najdzie od czasu do czasu, a na co dzień śpię w zwykłej koszulce i gatkach bawełnianych i czuję się w tym fajnie, nieskrępowana. i jak mi ktoś powie, że z tego powodu facet (samemu śpiąc w byle jakich gaciorach) pójdzie na d***** albo znajdzie kochankę, to niech idzie, bo guzik wart taki cieć.

Gość gość
gość 10.27 napisz jeszcze jaki czopki zabierasz na wyjazd i jaki papier toaletowy z biedry, czy ty umiesz czytać z rozuminiem, wątpię.

Gość gość
13:04 To ja pisalam o strojeniu sie. Piona dla ciebie! Nie ma sensu udawać kogoś kim sie nie jest :)

Gość gość
A ja mam męża wojskowego, śpimy w piżamach koszarowych :)