Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G0cHa

Co to za konkurs?

Polecane posty

Gość G0cHa

Mi coś koleżanka mówiła, że na fejsie organizowany jest konkurs mój poranek czy coś takiego. Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo koleżanka wiedziała, że tylko trzeba sobie z rana jakąś fotkę strzelić i, że to organizuje jakaś marka herbaty. Może ktoś słyszał i napisze jakiś konkret?

Gość Malamuszka
nic nie slyszalam na temat tego konkursu, moze chodzi o to, zeby sobie jakies selfie strzelic, albo zdjecie sniadania z rana? no bo w sumie moj poranek to raczej z poczatkiem dnia sie kojarzy. ewentualnie pora lunchu, ale z kolacja to raczej nie.

Gość Trinusia
Jezeli to jest konkurs organizowany przez firmę herbacianą to pewnie masz se strzelić sweet focie z herbatką hehehe, defakto nie wiem czy konkretnie musi to byc przy stole, ale w plenerze tez mozna. Przynajmniej jakies plusy masz za fajny plener.

Gość Majkaaaaaa
a do kiedy jest ten z konkurs teekanne? i co w ogole mozna wygrac? jak juz tak linkami dzielisz to by sie przydalo znacznie wiecej szczegolow, obiecuje, ze jakos ci to wynagrodze hehe

Gość Milkaity
Jakbyś sobie wszedł w tą aplikacje to byś się dowiedział, że konkurs jest do jutra. A do wygrania jest odtwarzacz dvd, albo słuchawki bluetooth. Focia już strzelona zobaczymy jaki z tego będzie efekt.

Gość G0cHa
No,no do sniadanka herbatka hehe i fotka. Coz konkurs trwa do dzisiaj i zobaczymy czy uda mi sie wygrac.

Gość Miszkk99
ejjj no jakbyscie sobie strzelili zdjecie z zimnym browarkiem zamiast herbatki to byscie mogli furore zrobic, chociaz z drugiej strony piwko z rana to moze nie taki dobry pomysl jeszcze ktos pomysli, ze z samego ranka sie tankuje.