Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rodzynka2013

jak dziewczyna dostaje orgazmu

Polecane posty

Gość gość
to zalezy od modelu. po jednych ledwo widac, albo w ogole nic, inne sie wiją, wyginają, szarpią, dysza i krzycza.

Gość gość
Moja obecna dziewczyna mówi ze drętwieją jej kończyny i oczywiście ze jest super :D poza tym ona jest z tych "cichutkich" ;) pare razy stęknie i po robocie, poza tym zaczyna sie lekko wywijać, drży jej cale ciało i czasami jakby wyrywa sie do góry, podpiera sie nogami a reszta ciała na aktualnym podlozu. przynajmniej mi tak mówi ze przy tym jej stękaniu jest "już" :D. Poprzednia byla troche głośniejsza.

Gość moja ulubiona sukienka
różnie u mnie to bywa. czasem mi drętwieją palce, zazwyczaj jestem głośna, czasem się wiję...

Gość gość
zwykle mają zamnkete oczy (choc znam agentki ktore próbowaly z otwartymi - nawet patrząc w lustro i obserwując reakcje zrenic ;) wyginają tułów do przodu, czasem wypręzaja grzbiet do tyłu, opierajac na pietach podnoszą machinalnie biodra do góry, spinając się... czasem usztywniają nogi, ugiete w kolanach lub wyprostowane. czasami odginają duze palce do góry, a przy tym zwykle stopy do wewnątrz. I pulsują. :P

Gość stary grzyb ruchacz pospolity
kiedyś wyleciałem z łóżka jak moje dziewcze miło nogi na moich ramionach. Wyprostowała się a ja fruuu i już mnie nie było Ogólnie najczęściej, ciężko duszą, mają czerwone policzki i szyje, fragment biustu, cipka mokra okrutnie. I nie mają ochoty na jeszcze.

Gość gość
a własnie, często rumieniec na dekolcie. no i jakis fajny grymas na buzi, jak przy maksymalnym wysiłku, ale to nie u kazdej. :P

Gość gość
Ja będąc facetem, nie chciałbym widzieć siebie w lustrze w momencie szczytowania. Zawsze się strasznie wykrzywiam i robię, jak się domyślam, strasznie głupie miny.

Gość gość
a no i jeszcze tak nic ..... .... nic ...nic... już o i to cała reakcja

Gość gość
e, w tych warunkach to zwykle podniecające zresztą cała seria Beautiful Agony skupia sie własnie na twarzach. Nie bez przyczyny, tam widac wszystkie emocje.

Gość gość
"po jednych ledwo widac, albo w ogole nic" - to bylo wlasnie o takich. ;)

Gość gość
Zawsze sobię jęczę wcześniej, ale w kluczowym momencie brak mi tchu. Mój mężczyzna wie, że to TEN moment gdy słyszy "mocniej, mocniej, jeszcze... och!". Czuję wtedy jak wszystko w środku pulsuje, czasem orientuje się, że moje ciało całe drży. Czuję rumieńce na policzkach i dekolcie ;)

Gość gość
rumieniec na dekolcie jest niepodrabialny - tzn nie zawsze jest i nie u kazdej, ale jezeli jest to mozna byc pewnym ze podoba sie jej to co własnie robi. :D co do tych co "nic..nic", to sie zastanawiam jak to z nimi jest - tzn czy maja te same fazy rozkoszy co te "glosne i ekspresyjne"? czy ich orgazmy sa moze słabsze, krótsze? mniej przyjemne moze?

Gość gość
Te nic nic są mistrzyniami w udawaniu.

Gość gość
niech juz nie udają (ani ciche, ani głośne) bo to i tak widac. :D choc słyszalem o przypadkach ze przy głebokim wczuwaniu sie w udawanie wyszedł prawdziwy. :)

Gość gość
Akurat ,nie znam mężczyzny który by rozpoznał udawanie .

Gość gość
jestem z facetem 6 lat, czasem udaję, ale on nie jest w stanie tego rozpoznać mimo że seksu mamy za sobą caaałe mnóstwo

Gość gość
3 mozliwosci: 1) jestes w tym bardzo dobra 2) faceci których wkręciłas to albo niespostrzegawczy pod tym wzgledem, albo egoisci ("bo i tak mnie to nie obchodzi") 3) taki "nic, nic" to jest dosc łatwo sfejkowac - wystarczy sie przeciagnąc i mruknąć. :D

Gość gość
Tak dokładnie jak piszesz;D Ale jak mężczyzna się stara to drżą nogi policzki płoną a w oczach widać zaspokojenie i drę się strasznie :-)

Gość gość
jak w oczach widac zaspokojenie to chyba juz sie nie drzesz. (ze zacytuję - co to za termin :D) Podczas orgazmu to chyba albo niezaspokojenie, albo mgiełka, nieobecnosc, albo w ogole zamkniete, jak zdaje sie u wiekszosci. :P

Gość gość
Moja głośno jęczy z rozkoszy i się wygina.

Jeśli czujesz się samotna, zaniedbana, brakuje Ci męskiego ciepła i dobrego towarzystwa lub po prostu chcesz puścić wodzę fantazji i dobrze zaszaleć, przeżyć coś niesamowitego, to ta oferta jest skierowana właśnie do Ciebie. Mogę być delikatnym kochankiem... Jeśli chcesz… będę pieścił i namiętnie całował całe Twoje ciało usta, uszy, szyję, piersi… a na końcu zajmę się Twoją śliczna szpareczką, która z podniecenia będzie robić się coraz bardziej wilgotna i mokra... Będę ja lizał bez opamiętania. Wyliże także Twoją pupkę. Zajmę się Toba TAK, że będziesz błagała, abym wszedł w Ciebie Skarbie. Będziemy kochać się tak jak chcesz, gdzie chcesz i tak jak lubisz mocno, zmysłowo, delikatnie, głęboko… LUB Jeśli brakuje Ci bardzo ostrego seksu takiego, o którym marzysz i śnisz - nie ma sprawy, u mnie go dostaniesz - zafunduję Ci najlepsze rżnięcie pod słońcem... Najpierw wyliżę dokładnie Twoją szparkę, pupę, piersi, ciałko - może pozycja 69? Następnie będziemy kochać się w najróżniejszych pozycjach. Na koniec wezmę Cię od tyłu, złapię za włosy jedną ręką, a druga będę pieścił Twoje piersi i cipkę... W końcu wsunę go w Twoją soczystą szparkę i będę ruchał Cię tak mocno, aż Twoje sutki staną się twarde jak nigdy wcześniej, a z Twojej Cipki tryśnie gejzer. Z rozkoszy będziesz tracić przytomność i mdleć... Kiedy osiągniesz orgazm i powiesz, że wystarczy i masz dosyć - to nic z tego. Wezmę Cię jeszcze raz i kolejny… i doprowadzę do takiej rozkoszy, o jakiej nawet nie śniłaś... Zanim skończę przeżyjesz kilka orgazmów, a na koniec trysnę na Ciebie i zaleję Twoją twarz i piersi... Może być??? ;-))) Potem może być od nowa... Jestem dobrze zbudowanym, sympatycznym, zadbanym i przystojnym facetem w wieku 33 lat. Gwarantuję sex na najwyższym poziomie. Zrobię Ci tak dobrze, jak nikt, nigdy wcześniej. Po naszym spotkaniu nie będziesz mogła przestać o mnie myśleć. Gwarantuję Ci Kochanie 100% dyskrecji, poufności oraz higieny i zdrowia. Twoja prywatność i anonimowość to dla mnie rzecz święta. Wymagam tego samego. To co - spotkamy się? Szukam dziewczyny – kobiety do stałego układu. Zakazany owoc smakuje najlepiej - jeśli jesteś mężatką - odezwij się. Max maxraf@t.pl

Gość gość
hał macz?

Gość gość
ja pierdziule :) :)

Gość gość
ktos rozpętał masywną kampanię auto-reklamową, na kilku topach toto swieci

Gość gość
ale matoly już was widze jak wy walicie sobie konia a na koniec dzecie się jak lwy jakby mi kobieta krzyczała podczas seksu to bym jej dal w morde i powiedział , shut the f**k up'

Gość gość
musisz być wspaniałym kochankiem. :)