Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kindziaa1

Potrzebuję waszej pomocy!

Polecane posty

witajcie dziewczyny ... :) Jak w temacie potrzebuję waszej pomocy :D Moja przyjaciółka obchodzi 18 urodziny, zazwyczaj 18-nastka kojarzy się ze zboczonymi prezentami- nie mówię że to złe :) :) jednak chciałabym podarowac jej coś z czego by się ucieszyła. Wiem że lubi prezenty tzw. ręcznie robione ;) więc pomyślałam że zmontuję jej filmik z życzeniami od ludzi z całej polski :) Byłabym ogromnie wdzięczna gdybyście zaangażowali się w tą ,,akcję". Oczywiście film nie zostanie opublikowany :) więc nie musicie się obawiac że za parę miesięcy znajdziecie się na jakiejś stronie internetowej (przyjaciółka ma na imię Izabela. ) Życzenia nie muszą byc długie, można również napisac życzenia na kartce i pokazac na filmiku :) - wysyłac je możecie do listopada filmiki możecie przesyłac na maila: kindzia.1@wp.pl Ps. nie bądźcie złe jeżeli źle wybrałam temat na forum :) jestem tu nowa i wciąż się uczę

Gość gość
bardzo fajny pomysl. niestety mam stary sprzet i ci nie pomoge, ale zazdroszcze izie takiej przyjaciolki :) pozdrawiam