Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów mam seks bez zobowiązań

Dlaczego 30letnie mężatki tak zdradzają ??

Polecane posty

Wyjdzie toto za mąż w wieku 20 lat, z tzw. miłości, urodzi i odchowa trochę ze dwoje dzieci a potem SIUP i już rozkłada nogi przed innym ! Aby dawaj. I wysyła jeszcze wieczorami tęskne SMSy. W tajemnicy przed mężem któremu ślubowała że "w zdrowiu i w chorobie" . Echhh, dobrze, że nie jestem żonaty.

30 letnie mężatki są pociągające, mają branie to to wykorzystują. Jak widać sam jesteś w takim układzie, więc czemu się ich czepiasz? Jak sporo oddał, aby być w takich "relacjach"

Ok, niech korzystają. Tylko po co ten cały cyrk ze ślubem kościelnym, przysięgą, dłońmi przewiązanymi stułą.

Gość gość
Zeby sobie zapewnic jelenia co je bedzie utrzymywal. Madre dziewczyny.

Gość gość
a ty nie pluj w talerz ,z ktoreko jesz

Gość gość
Rozkładają nogi tak???,to ty gnoju jeden pisałes do mnie na komórkę-rozpoznałam cie popieprzeńcu!!Wyszłam za mąż dla dziecka ,dla niego zrobiłabym wszystko.ni9gdy nie zyłabym z nim bez ślubu ,a dziecko potrzebowało pełnej rodziny.!!To on mnie zostawił kiedyś a nie ja jego,teraz mam go gdzieś-co nie znaczy ze go zdradzam od razu z osobą która po prostu jest miła dla mojego dziecka.Licz się ze słowami.!!!

Gość gość
tak niech się broni ,chętnie dowiem się jak ten gnój ma na imię.podawał się za policjanta i posadził o "rozłożone nogi".juz mój syn się z nim policzy za to!!

Gość gość
ano przejmuje się ,bo przez to nie może kontynuować swoich pasji,to jest b.niekonfortowa sytuacja.Dlaczego jakis gnój ma prawo niszczyć dobre imię porządnego człowieka??????,swoimi chorymi domysłami.

brom - wcale nie prowadzę bujnego życia, jak to określiłeś. Ot kolejny seks-romans o który nawet nie bardzo musiałem się starać. I niech Pani nie nazywa mnie gnojem. Z Policją nie mam nic wspólnego ;)

Gość gość
aha qrwy straszą synami :D uważaj żeby ten twój synuś nie spieprzał ze wstydu gdy stanie się pośmiewiskiem w szkole bo jego kolega opowie wszystkim o tym jak to wujo dymał w krzakach jego matkę :D:D:D

Gość gość
Mam 31 lat i jakos męża nie zdradzam.....

Najwidoczniej dobrze się wam układa i nie masz powodu. Przecież nie zdradza się ot tak. : ) Ps. muszę znaleźć kogoś kto ma kłopoty w małżeństwie.... : )

Gość gość
Nigdy nie zdradziłam męża -choć czy kogoś takiego można nazwać mężem to watpię!!!!!Na całe szczęście nie mamy żadnego policjanta w rodzinie.!!!i z nikim nigdy nie miałam i nie mam romansu.Żal mi dziecka przez takich jak wy!Podli zboczeńcy-do kościoła i to na klęczkacha to już!!!!!

No nie uogólniam. Nie wszystkie zdradzają. Brom - nie ma się czym jarać. Seks jest fajny, ale nie obywa się też bez problemów. Trzeba uważać aby nie dostać w mordę po zmroku gdzieś na ulicy, albo żeby nie chciała się dla Ciebie rozwodzić ;)

Przyjemność i problemy w jednym. : ) Nie pójdę do kościoła bo jestem agnostykiem. Nie szukam pocieszenia w religii.

Gość gość
dla ciebie?nigdy ty gnoju! Co do sexu -nie uznaję!!!,brzydzę się sexem ,jestem asexualna od wielu lat.Gdybym miała się rozwieść to wolałabym być sama już do śmierci!,nie trawię facetów,po co mi oni?Dzieci są na pierwszym miejscu ,zniszczę każdego kto zrobił/zrobi im swiadomą krzywdę i szanować będę każdego kto ma dla nich dobre słowo i pociechę.

Gość gość
..i nie mam teraz na myśli krzywdy nieświadomej ,bo wypadki się zdarzają i już.

jejku, są Kobiety mężatki w szczęśliwych związkach. I Facet im się przydaję. Jest podporą, opiekunem, przyjacielem i kochankiem itp...

Gość gość
i nie nazywaj mnie k...,bo to słowo jest w Polsce poważnym zniesławieniem cudzego mienia.Mam iść z tym na policję drugi raz?

Gość gość
nigdy nie byłam i nie będę w szczęśliwym związku.!

Gość gość
kochanek jaki kochanek?,przez takie bzdurne wyobrazenia i posądzenia dziecko cierpi i nie moze wrócic do swoich pasji,boi się że będzie powodem do rozbicia rodziny-przeciez to jakaś paranoja nawet już dziecko uwierzyło w te bzdury a mnie jest go zal i serce się kroi.Dlaczego musi rezygnować tylko po to by takie debile jak ten powyżej nie miały chorych wyobrazeń?.Jestem matką i mam prawo być wszędzie tam gdzie moje dziecko,a ono ma prawo robic to co kocha ,czy się to jakiemuś zboczeńcowi ,zazdrosnemu(nie wiem o co)podoba czy nie.!!!Pieprz się gnoju!

Gość gość
Dlaczego miałabym zmienić sposób myślenia ?.Tak jest bezpieczniej i łez mniej i problemów mniej.

Ja nie namawiam Cie oczywiście do zmiany. Jeżeli jest Ci samej dobrze to cieszę się z tego powodu i też się powinnaś cieszyć. Tylko pomyśl, że kiedyś może zapragniesz mieć kogoś przy sobie. ; ) Ja osobiście czuję się zagubiony i samotny. ; )

Gość gość
..zresztą też jak ma czuć się ten człowiek ,przecież on ma żonę i jest Bogu ducha winny.Chętnie pokazałabym mu te esemesy ..co tam było na jego temat.Może on zrobiłby porządek z tym gnojem.Ja nawet wstydzę się do niego odezwać po tych chorych oskarżeniach.

Gość gość
Już nie ufam nikomu.:-(

Gość gość
Widzisz "bromie"ten burak zwiał stad ,bo wie ze narobił bydła,a teraz zabrakło mu argumentów.Dzięki za dobre słowo ,wiesz nie znam Cię ale widać że jesteś normalny i rozumiesz.:-)