Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samosąd na pedofilu: ojciec zatłukł gwałciciela swojej 5 letniej córki.

Polecane posty

Gość gość

Nakrył przestępcę na gorącym uczynku. Odciągnął go od własnego dziecka i gołymi pięściami zatłukła na śmierć, na miejscu. Sąd go uniewinnił argumentując, że przecież na jego miejscu każdy by postąpił tak samo. Człowiek ten po jednej rozprawie wrócił do domu, do swojego dziecka. Miejsce akcji Teksas. Tak wygląda normalne prawo, normalne sądy, normalne życie. w polaczkowie ten człowiek dostałby dożywocie :o

Gość gość
masz rację, czytałam o sprawie faceta, który zabił mordercę swojej żony, dostal 25 lat....

Gość gość
Ogólnie to nie jestem zwolenniczką linczu i samosądu, ale jako matce trudno jest mi przewidzieć jak ja bym się zachowała gdyby ktoś tak skrzywdził moje dziecko. Bardzo prawdopodobne, że zabiłabym skurwiela albo trwale go okaleczyła. Dzieci się nie krzywdzi.

Gość gość
Zapomnij o tym w Polsce.

Gość gość
W polandii byłoby z 25 lat jaj jak nic. Za to pedofil dostałby 2 w zawiasach i odszkodowanie za pobicie od ojca

W Islamie gdyby oprawca był nieżonaty dostałby baty i byłby wygnany, chyba że zgodziłby się poślubić swoją ofiarę ale musiałaby mieć co najmniej 6 lat. Gdy oprawca jest żonaty zostałby ukamienowany, a za taki samosąd w Islamie koleś też zostałby skazany na śmierć. Dlatego najlepiej żyć w Polsce bo dostaniesz maksimum 12-15 lat i wyjdziesz po połowie.

Gość gość
W islamie to dziecko zostałoby honorowo zabite, bo było splugawione. Won kurwo z opowieściami o islamie, tu jest Polska, a nie ciapatoland.

Gość gość
Wyrok jak najbardziej sprawiedliwy. W takich przypadkach orzeczenie winy i kara powinna należeć do nas.

Gość gość
A pozniej facet zatlucze kobiete bo mu odmowila. Facet jest zwyklym morderca. Nikt nie ma prawa do samosadu.

Gość gość
Teraz rodzina tego pedofila powinna pozbawic zycia tego faceta w ramach samosadu. Tak rodzi sie nieskonczona fala przemocy i dlatego wymoslono sady i wiezienia.

Gość gość
Wypier'dalaj chu'ju powyżej bo zaraz dostaniesz wpier'dal won kur"wo!

Gość gość
Zobaczymy jak ktoś będzie gwałcił twoje pięcioletnie dziecko, pewnie też takim przekonaniem będziesz pieprzyć o tym, że nikt nie ma prawa do samosądów, bo to rodzi agresję 🖐️ NIE MA przyzwolenia na gwałcenie dzieci. Jak dla mnie tłum może takiego wywlec na środek placu w centrum miasta i ścinać mu po kawałeczku skórę i mięśnie piłką do ścinania kebaba z rożna 🖐️

Jak dla mnie to można zniszczyć wszystkich ludzi winnych czy niewinnych więc wiesz.

Gość gość
18:18 a jest prawo do zabijania drugiego czlowieka bez wyroku i sadu? Emocje emocjami ale wobec prawa rowni sa wszyscy ksiadz, prezydent, robotnik, gej, lesbijka, mezczyzna, kobieta, pedofil, aktor itd. Jesli ktos moze od tak pozbawic zycia drugiego czlowieka to nie ma mowy o zadnym prawie. Rownie dobrze mozna zqbijac kazda niewierna zone czy meza albo z bardziej blachego powodu.

Tylko wojna i anarchia jest sprawiedliwością, reszta to bzdety "dobrych ludzi". Tak jak było prze całe wieki i tysiąclecia niech wygra silniejszy i lepszy! Tak jak całe narody się wyrzynały i zostawały te najlepsze. Tak jak Pablo Escobar - zabili ci jednego przyjaciela? Ty zabij jego całą rodzinę.

Gość gość
Syn fubu I wlasnie chca tego obroncy tego mordercy. Anarchii i czasow pierwotnych bez zadnych praw. W kraju prawa i sprawiedliwosci ten facet zostalby uznany za winnego morderstwa!

Gość gość
nie powinien sam wymierzać sprawiedliwości ale nie dziwię się mu

Gość gość
dzialal w stanie silnego wzburzenia calujcie sie w d**y

Gość gość
co za ronica czy golymi rekami w silnym wzburzeniu czy kilka miesiecy pozniej z wyrachowaniem zaaplikowalby zastrzyk smiercionosny? jeden pedofil tak konal ze skonac ni emogl i meczyl sie na oczach rodziny ofiary znajdzicie se . zaslonili szybko te szybke. to dopiero jest wyrachowany teatrzyk z krzeselkami. nie mozna zabijac ale afekt jest jakims wytlumaczeniem, wyrachowana kara smierci nie jest zadnym

Gość gość
18:18 a jest prawo do zabijania drugiego czlowieka bez wyroku i sadu? Emocje emocjami ale wobec prawa rowni sa wszyscy ksiadz, prezydent, robotnik, gej, lesbijka, mezczyzna, kobieta, pedofil, aktor itd. Jesli ktos moze od tak pozbawic zycia drugiego czlowieka to nie ma mowy o zadnym prawie. Rownie dobrze mozna zqbijac kazda niewierna zone czy meza albo z bardziej blachego powodu. x Dla mnie ktoś, kto choćby małym palcem dotyka dziecko tam, gdzie nie powinien, automatycznie spod prawa wychodzi. Także sorry, ale raczej się nie dogadamy. Żeby była jasność - nie jestem za tym, aby każdy brał w rękę magnuma i mierzył do ludzi. Ale - odnosząc się do pierwszego postu autora - nie dziwię się ojcu, nie dziwię się sądowi i nie dziwię się temu, że wydarzyło się to w Stanach, a nie w Polsce. Bo gdybym była polskim rodzicem polskiego dziecka, którego krzywdzi polski bandyta i miałabym świadomość, że polski wymiar sprawiedliwości da mu wyrok: a) 5 lat w zawiasach b) 8 lat i wyjście po 3 c) żadnego wyroku nie będzie, bo okaże się przypadkiem psychicznym - nie zastanawiałabym się ani chwili, zatłukłabym s********a.

Gość gość
Teraz kazdy kazdego bedzie kroil jak w filmie anarchia dzien oczyszczenia!

Ale co mnie to obchodzi że ten koleś kogoś zabił? Mógł sobie go nawet powiesić na żyłce - nie interesuje mnie to. Kim w ogóle są dzieci aby nadawać im jakieś prawa? Chciałbym aby z tych wszystkich małych, milutkich dzieci wyrosły kiedyś Trynkiewicze i inne najgorsze mendy.

Gość gość
"wyrachowana kara śmierci". Jakby ktoś Ci z premedytacją zgwałcił i zamordował dziecko, matkę, ojca czy siostrę - jakiego wyroku byś oczekiwała? A może w swojej dobroduszności przygarnęłabyś go pod swój dach w ramach resocjalizacji?

Gość brokeninside87
cóż, ja tu przeczytałam, że zdradzając faceta to jakbym gwałciła dziecko, więc może na mnie też samosąd

Oby siła wyższa zesłała wkrótce szaleńca który zapoczątkuje wojnę nuklearną bo ci co są teraz się boją.

Dla mnie ktoś, kto choćby małym palcem dotyka dziecko tam, gdzie nie powinien, automatycznie spod prawa wychodzi. x to dzieci mają chodzić z brudnymi okolicami intymnymi czy też należy myć je w rękawicach?

dla mnie afekt jest wymysłem, a tatulek tej pięciolatki od zawsze był posrany. wypuścili zabójcę na wolnośćXD zabije żonę, która przewinie tą 5 latkę. a może sam rucha to dziecko i był zazdrosny?

Gość gość
ty chyba nie rozumiesz co ja pisze nie jestem za zabijaniem, gwalceniem itd. a juz tym bardziej dzieci ktos broni ze ten facet nie mogl zabic bo blba bla bla sad itd. czyli co? gdyby sad wymierzyl kare smierci to by bylo dobrze? krytykuje takie bezkrytyczne zawierzanie "majestatowi" wladzy i wymiaru sprawiedliwosci jakie ktos wyrazil w komentarzach , bo jak sama powyzej napisalas, bywa ono absurdane, nieadekwatne do winy itd zabijanie jest zlem i jestem przeciwna karze smierci nawet najgorszych zwyroli jednak jestem w stanie zrozumiec zabijanie w afekcie i osoiscie uwzaam ze moralnie jest bardziej usprawiedliwione od wyrachowanego zabicia kogos pod plaszczykiem prawa danego terytorium