Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupie komematrze o dziecku

Polecane posty

Gość gość

Witam.Pisze ,bo chyba wpadam w depresje z tego wszystkiego i nawet nie mam z kim o tym porozmawiac.7tyg temu urodzilam slicznego zdrowego synka.Moj maz ma korzenie Jamajskie.Jest oliwkowej karnacji, o czarnych wlosach i ciemno brazowych oczach.Ja znowu jasna blondynka o jasnej karnacji I niebieskich oczach. Z tego tez powodu wszyscy mysleli,ze dziecko bedzie ciemniejsze i skoro chlopiec to podobny do ojca.Otoz dziecko urodzilo sie jasnej karnacji,blond wlosy i duze niebieskie oczy.Jestem dumna i szczesliwa mama,ale nie moge juz zniesc komentarzy ludzi :( Kazdy glupio zartuje czy to napewno mojego meza dziecko, co on na to ze nie podobne do niego, inni maja czelnosc pytac a dlaczego on jest bialy? Jedna z kolezanek ma dziecko z Kurdem dziecko jest az prawie czarne I sie dziwi jak to mozliwe ze jej ciemne a moje jasne.Ostatnio nawet nazwala mojego syna , niby w zartach , bialasem :S No porostu juz nie wiem co mam im odpowiadac I reagowac na ich bezczelnosc! :( Pewnie pomyslicie,ze przesadzam i nie powinnam sie przejmowac,ale naprawde sie nie da! Za kazdym razem jak kogos spotykam slysze glupi komentarz.Dochodzi do tego,ze nie mam ochoty wychodzic z domu na zakupy czy z dzieckiem na spacery.Jak sobie radzic z dogryzajacymi ludzmi? Byl ktos w podobnej sytuacji?

Gość gość
powiedz, że najwyraźniej nic nie wiedzą o genetyce, ale nie jest to Twoim obowiązkiem ich dokształcać. Skoro szkoła nie dała rady to Ty w 5 minut nie pomożesz im nadrobić tych lar edukacji.

Gość gość
Powiedz, że widocznie masz silniejsze geny i tyle. Poza tym co to kogo obchodzi. Ludzie to chuje.

Gość gość
Skoro jesteś nędzną dziwk'ą to co myslisz? Wypier'dalaj piz'do

Gość gość
moje zdanie jest takie "stop multirasowym eksperymentom"

Gość gość
No co to kogo obchodzi? Sama sie zastanawiam,bo ja nie mialabym czelnosci nawet o takie rzeczy pytac.Do autorow z wyzwiskami.Moj maz jest dobrym czlowiekiem i wpanialym mezem to sie dla mnie liczy, nie skad pochodzil jego ojciec czy dziadek.Jest polakiem a to,ze korzeni Jamajskich to nie jego wina wiec nie rozumiem po co te wyzwiska?

Gość gość
Po co sie związalas z ciapatym? Ciapaci do gazu, a ty jestes kur'wą je'baną i lubisz wpier'dale od ciapatych

Gość gość
Kochana olej takich głupich znajomych:) Zawsze się do czegoś przyczepią. Ciesz się, ze masz zdrowego synka podobnego do pięknej mamy i tyle. Może po ojcu odziedziczył charakter? a nawet jak nie to ignoruj tych "przyjaciół"

Gość gość
Swoją drogą jamajscy mężczyźni to przystojniacy, tylko się cieszyc:P Pozdrowienia dla ciebie, synka i ukochanego

Gość gość
odezwalo sie zalosne zawistne nieszczesliwe polactwo. Zal mi was kretyni

Gość gość
Udusić czarnych i wrzucić do pieca!

Gość gość
Problemy patologi z trzeciego świata, czyli multi.

Gość gość
Znajac zycie to te obelgi od autorow niskiego statusu spolecznego.Ale mnie to nie rusza wiec Wasza stara czasu.. Dziekuje za mile odpowiedzi.Staram sie nie przejmowac i zapominac glupie uwagi,ale tak czesto sie to zdaza,ze naprawde az przykro.. I to nie tylko znajomi,ale jakas tam czesc rodziny tez.Czasami sie zastanawiam czy robia to po zlosci z zazdrosci,zebym czula sie gorzej? Czy poprostu z bezmyslnosci :O

Gość gość
Ciapatym trzeba obciąć glowe a ciebie spalić żywcem ty niedoje'bana kur'wo spier'dalona ci'pko

Gość gość
Boze jakie glaby tu siedza.Czlowieku znasz znaczenie ciapaty? Przeciez dziewczyna wyraznie napisala,ze to polak o Jamajskich korzeniach! Od kiedy ciapaci pochodza z Jamajki? Ja j***e...puknij sie w dekiel

Gość gość
tak, to zazdrość, moja kumpela z pracy ma meza z ciemna karnacja, ale po prostu....polaka, wszyscy jej zyczyli zeby mala miala oliwkową cere i co? urodziła się taka jak tatus, to az się woźne zlatywaly,żeby sprawdzic czemu sórka blondynki a taka ciemna-zartowały ze mamusia sie puściła!!!oczywiscie nie przy niej, mamtez kolege z Kenii jego dziecko białe-pielegniarki ( z małego wiejskiego szpitala-biegły sie przyjżec bo nie widziały małego murzynka-a to jnie był murzyn;) Powiedz tej kolezance niby w zarcie 'przynajmniej bedzie miał łatwiej w zyciu'....wiadomo jak jest w Polsce-rasizm to nie UK ANI USA , poza tym wiesz....ze jest jeszcze opcja ze dziecko bardzo mocno ściemnieje-po prostu-geny! nie wirze ze bedzie blad, jak y yło rude to by jeszcze gorzejh było..... przykro mi ze jestes w zascianku-zycie.....

Gość gość
Ludzie sa podli.Co ich obchodzi jak kogos dziecko wyglada niech swojego pilnuja! A co do rasistow tutaj, z wami do komory hitlerowce j€bane wychowane w bunkrach!!

Gość gość
Ja bym sie wogole nie przejmowala :) Cieszylabym sie ze do mnie podobne :)

Gość gość
Przyznaj sie do zdrady i bedzie po ptakach.

Gość gość
Mam znajomych, ona blondynka z jasną karnacją on mulat. Jedna córka cala mama, proste, jasne wioski, jasna karnacja. Druga jak tata, mulatka, włosy ciemne, kręcone. Nigdy nie powiedziałabyś, że to siostry. Nie przejmuj się głupimi ludźmi.

Gość gość
W mojej okolicy jest czarna osoba, żonę ma białą i dziecko też.

Gość gość
Wydrukuj z internetu jakiś artykuł o dziedziczeniu, najlepiej fachowy, żeby miał dużo naukowych zwrotów i był mało zrozumiały i jak następnym razem ktoś zada idiotyczne pytanie to daj mu ten artykuł i powiedz, że wreszcie czas się dokształcić z biologii ;] dużo zdrówka ;)