Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość gość

zazdrosny, zaborczy, mega ograniczający.. podejrzliwy, kontrolujący na każdym kroku, posuwajacy sie nawet do szantaży emocjonalnych, by zdobyć np hasło do poczty itp. ale z drugiej strony uczciwy, porządny, troskliwy, opiekunczy, nigdy nie klamiacy, w ogole nie zainteresowany innymi kobietami, nigdy nie posunąłby się do zdrady lub kłamstwa. nie pijacy, nie szlajający się, empatyczny i zdajacy sobie sprawe ze swoich wad i problemow.

Gość gość
Psychopata Won

Gość gość
nienawidzę psycholi, więc odpada

Gość gość
a to lepszy bylby taki wyluzowany, niezaborczy, ale krętacz i babiarz? bo mam wrazenie, ze 99% facetow to sciemniacze i babiarze.. moze jakas psychoterapia?

Gość gość
tak dla kobiet lepiej zbey facet mial je w d***e, z tym ze tylko taki ma w d***e ktory nie kocha i niechce zwiazku, a tlyko roochania. Musi Cie kochac, ale tez sa pewne granice azufania. Jelsi robisz cos nie tak to zapytaj go dlaczego tak postepuje. MOja eks mowial do mnie w ost tygodniach zwiazku ze jest wierna jak pies i mam schizy, ale jak sie potem okazalo mialem racje ze sie puszcza z innym. Takze wiesz, cos jest nie tak albo tylko z jego strony albo z Twojej.

Gość gość
co mi to da ze sie pytam? pytalam wielokrotnie, niejedna szczera i prawdziwa rozmowa sie odbyla. mowi ze zdaje sobie sprawe ze to jest niewlasciwe zachowanie, ze to podłe z jego strony, ze zdaje sobie sprawe ze moze mnie przez to stracic, ale ze on nad tym nie panuje i to silniejsze od niego jak wpadnie w swoj szał zazdrosci... na pewno nie ma z jego strony zaufania. nie wiem jak to naprawic.

Gość bam 1 bam
uczciwy i kontrolujący się wykluczają. nieuczciwe jest kontrolowanie poza tym nie kontroluje się kogoś jesli ma się czyste sumienie.

Gość gość
o niekoniecznie. ja wielokrotnie w zwiazkach bylam mega zazdrosna a sama nic na sumieniu nie mialam.