Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bromjestzły

I'm not waiting on a lady I'm just waiting on a friend

Polecane posty

Gość gość
Ale czy nie jest tak ze Ci "udający " maja więcej znajomych,przyjaciół . Wole ich nie mieć i byc sobą:)

Gość gość
Właśnie taka jaką miałeś mnie okazje tu poznać. Poznać- to za duże słowo. Powiedz jak Ty mnie tu odebrałeś a ja powiem ile w tym prawdy.

Gość gość
Do jakiego fajnego miejsca sie wybierasz? Zamów dwa bilety:) chętnie ucieklabym na chwile ze swojego życia...

Czyli taką, która się łatwo obraza i szybko wybacza? Szczerze nie wiem, ciężko mi opisać kogoś przez internet. Mimo wszytko chyba jesteś miła i zdystansowana? : ) Do miejsca gdzie będą cieple bułeczki. :) To Ucieknij!

Gość gość
Taka jestem,nie wyprę sie siebie:)

Gość gość
I jestem bezpośrednia,niekiedy az za bardzo

Gość gość
A czemu nie? Tak właśnie robię:)

Gość gość
A jeśli juz zahaczamy o ten temat to ja tez mam do Ciebie pytania.

W liczbie mnogiej. Jestem ciekaw. : ) Nie obiecuję, że odpowiem na wszystkie, a jak zacznę odpowiadać to postaram się szczerze. : )

Gość gość
Musi byc zadowolony:) nie ma wyjścia;)

Gość gość
O co chodziło z tym Twoim libidem(wczorajsza rozmowa) i co to za gra w czasie której tyle mówisz? No nie bądź taki tajemniczy i powiedz :)

Gość gość
Wybór zależy od nas;)

Gość gość
Libido sie nie odmienia:) fatalny błąd, wybacz

O moim libido nie było wczoraj mowy. Moje potrzeby seksualne są, nie mam zamiaru zaprzeczać. Może nie zawsze zaspakajane i po prostu uważam, że brom jest zły. :) Gra to "Agenci Molocha" świetna jak się ma z kim grać. Jak ktoś ma okazję to polecam! Dużo w niej trzeba mówić, myśleć, kłamać i współpracować. ; ) Wybaczam!

Gość gość
Nie znam tej gry,ale chyba nie jest tak źle skoro masz z kim grać;)

Gość gość
A czy dobrze myslę ze wracasz tu nie tylko z nadzieja na przyjaźń ale też z tęsknoty za poznaną tu kiedys kobietą ?

To był taki ogólny temat żeby z kimś coś popisać i nie podchodzę z powagą do tego abym miał kogoś tu znaleźć. : )

Gość Leopardeta
Dobry wieczor :) Brom-jesli niedlugo znikniesz to zycze Ci, zebys jak najdluzej nie musial tutaj wracac, zeby to przygnebienie ktore Cie tu sprowadza odpuscilo na dluzej albo...na zawsze :) "wracam do codzienności w poszukiwaniu tego przygnębienia"- masochista...? :P

Dobry wieczór, Oj chciałem żeby to wyglądało na zaplątane, dziwne i intrygujące jednocześnie. : ) Masochistą chyba nie jestem... Dziękuję, może tak będzie. : ) Wam I Tobie też zyczę wszystkiego dobrego. : ) W sumie już zgłosiłem konto do usunięcia, ale nie wiem ile się czeka...

Gość gość
Dobry wieczór Leopardeto:) musimy jakoś otoczyć opieką tego naszego "masochistę";);)

Gość Leopardeta
O prosze, czyli pakowanie bagazy w toku :) "Oj chciałem żeby to wyglądało na zaplątane, dziwne i intrygujące jednocześnie. : ) "- wyglada :D Wiesz co, znam kilku chlopakow o Twoim imieniu i oni wszyscy sa (kazdy na swoj sposob) tacy troche dziwni, odstajacy od reszty-nie mowie,ze to zle, po prostu taka obserwacja.

Gość gość
Chcesz zmienić nicka bo jesteś rozpoznawalny?

Chyba to nie przez imię jesteśmy odstający od reszty( w pozytywnym znaczeniu). Jeżeli tak, to już wiem jak nazwę w przyszłości mojego syna. ; ) Parę razy słyszałem, że jestem inny... ; )

Gość Leopardeta
" musimy jakoś otoczyć opieką tego naszego "masochistę"- hehehe, jak go przygnieciemy nadmiarem opieki to cienko to widze ;)